211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ελένη Φουρέιρα: Φωτογραφίζει τον γιο της Ερμή

Ελένη Φουρέιρα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η τρυφερή στιγμή με τον γιο της Ερμή αποδεικνύει την αφοσίωσή της στη μητρότητα.

Χθες, 18 Ιουλίου, η Ελένη Φουρέιρα έκανε μια γλυκιά ανάρτηση που συγκέντρωσε την προσοχή των social media. Στη φωτογραφία που δημοσίευσε, η Ελένη απαθανάτισε τον γιο της, Ερμή, σε μια ανέμελη στιγμή παιχνιδιού. Ο μικρός Ερμής, ο οποίος ήρθε στη ζωή της Ελένης τον Φεβρουάριο του 2023, φαίνεται να απολαμβάνει κάθε στιγμή της παιδικής του ηλικίας με τα παιχνίδια του, ενώ η τραγουδίστρια τον παρακολουθεί με χαμόγελο.

Αυτή η ανάρτηση είναι ακόμα μια απόδειξη της αφοσίωσης που έχει η Ελένη στη μητρότητα. Η ζωή της τραγουδίστριας έχει αλλάξει ριζικά από τότε που έγινε μητέρα, με τη ζωή της να περιστρέφεται γύρω από τον μικρό της πρίγκιπα. Κάθε ελεύθερη στιγμή της αφιερώνεται στον Ερμή, και αυτό αντικατοπτρίζεται στις τρυφερές στιγμές που μοιράζεται μαζί του.

Η φωτογραφία που ανάρτησε είναι γεμάτη αγάπη, φροντίδα και ζεστασιά. Ο μικρός Ερμής φαίνεται να απολαμβάνει το παιχνίδι του, ενώ η αγάπη και η φροντίδα της μητέρας του είναι εμφανείς σε κάθε λεπτομέρεια της εικόνας. Η Ελένη Φουρέιρα, αν και είναι πολυάσχολη με την καριέρα της, φαίνεται να βρίσκει τη μεγαλύτερη χαρά στα απλά και καθημερινά πράγματα με τον γιο της.

Ελένη Φουρέιρα: Φωτογραφίζει τον γιο της Ερμή

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024