211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ελένη Φουρέιρα | Δες την εμφάνισή της στο φεστιβάλ της Ρουμανίας

Ελένη Φουρέιρα που τραγουδαει εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Κέρδισε και πάλι τις εντυπώσεις on stage 

Η Ελένη Φουρέιρα, από τη στιγμή που συμμετείχε στη Eurovision, δεν έχει σταματήσει να εντυπωσιάζει και να μονοπωλεί το ενδιαφέρον στην Ευρώπη. Πολλές είναι οι συμμετοχές της σε φεστιβάλ, ενώ η ευρωπαϊκή της περιοδεία έχει γνωρίσει μεγάλη αποδοχή από τα κοινά πολλών χωρών. Λίγες μέρες πριν, συμμετείχε σε ένα ακόμα φεστιβάλ, στη διοργάνωση Golden Stag (Cerbul de Aur), του καναλιού TVR στη Ρουμανία.

Δες επίσης:Καίτη Γαρμπή | Στιγμές από τη συναυλία της στην Αθήνα

Η τραγουδίστρια κάθισε στην καρέκλα του κριτή, μαζί με τη Nocole Scherzinger (δες εδώ τις φωτογραφίες που μοιράστηκε), ενώ στο τέλος ανέβηκε στο stage και παρουσίασε ένα show που κέρδισε για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις. Τα παρακάτω στιγμιότυπα θα σου δώσουν μια γεύση από την εκρηκτική παρουσία της τραγουδίστριας, την οποία μάλιστα η παρουσιάστρια της βραδιάς χαρακτήρισε ως «βασίλισσα της pop σκηνής στην Ελλάδα». Ανάμεσα στα κομμάτια που ερμήνευσε ήταν φυσικά και το Fuego, το τραγούδι με το οποίο εκπροσώπησε την Κύπρο στη φετινή Eurovision.

Δες επίσης: Γιώργος Γιαννιάς | Τρυφερές στιγμές με την οικογένειά του στο Instagram

Την τραγουδίστρια θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και εμείς στην Ελλάδα τον χειμώνα αυτόν στην πίστα του Teatro μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Μια συνεργασία που αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις, και να πρωταγωνιστήσει στην αθηναϊκή διασκέδαση.

Ελένη Φουρέιρα | Δες την εμφάνισή της στο φεστιβάλ της Ρουμανίας

https://www.youtube.com/watch?v=srtGiATD71Y

https://www.youtube.com/watch?v=Imuab2oI2XM

https://www.youtube.com/watch?v=KFOhnFZkd9Y

https://www.youtube.com/watch?v=qdmvlZRHlxY

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024