211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ελένη Φουρέιρα: Η απουσία του Αλμπέρτο Μποτία από την πρεμιέρα της

Ελένη Φουρέιρα 2023 nox athens
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η Ελένη Φουρέιρα ξεκίνησε εμφανίσεις στο Nox Athens. 

Με πολλή λάμψη και διάθεση, η πίστα του Nox Athens 2023 φιλοξένησε την εντυπωσιακή πρεμιέρα δύο αγαπημένων καλλιτεχνών – Ελένη Φουρέιρα και Αντώνης Ρέμος – το βράδυ της Παρασκευής, 17 Νοεμβρίου 2023. Ήταν μια βραδιά γεμάτη με την ενέργεια και ξεσήκωμα που μόνο αυτοί οι δύο εκρηκτικοί καλλιτέχνες μπορούν να φέρουν.

Το βράδυ της πρεμιέρας, εκτός από κοινό και διάσημους που κατέκλυσαν τον χώρο, δε θα μπορούσαν να λείπουν και κάμερες τηλεοπτικών εκπομπών. Μεταξύ άλλων, η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» βρέθηκε εκεί. Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε στην κάμερα και αποκάλυψε τον λόγο της απουσίας του συντρόφου της, Αλμπέρτο Μποτία από την πρεμιέρα της, ενώ δε δίστασε να μιλήσει με τα πιο τρυφερά λόγια για τον μονάκριβο γιο της. Δες αναλυτικά παρακάτω τα λόγια της και εδώ όλα τα ανοιχτά σχήματα της Αθήνας φέτος τον χειμώνα 2024.

Η απουσία του Αλμπέρτο Μποτία από την πρεμιέρα της

«Έχω εξαντλήσει την ενέργειά μου με το μωρό. Κάπως μαγικά τα καταφέρνουμε. Ο Αλμπέρτο Μποτία έλειπε, έχουμε και ένα μωρό παιδί. Είναι πολύ μωρό και ακόμη ξυπνάει τα βράδια. Οι πρώτοι μήνες μαζί του είναι ονειρικοί. Νομίζω ότι έχω καταντήσει μια κουραστική μαμά, είναι οι πιο όμορφοι μήνες της ζωής μου» εξομολογήθηκε η Ελένη Φουρέιρα.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024