211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ελένη Φουρέιρα: Η ανάρτηση για την γιορτή της μητέρας

Ελένη Φουρέιρα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Φυσικά, ανέβασε φωτογραφίες μαζί με τον γιο της.

Με αφορμή τη γιορτή της Μητέρας, την περασμένη Κυριακή, 12 Μαΐου 2024, η Ελένη Φουρέιρα έκανε μία γλυκιά ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τον γιο της, φυσικά.

Η διάσημη performer, που φέτος εμφανίστηκε μάλιστα, για ακόμα μια φορά στη σκηνή της Eurovision, βιώνει εδώ και αρκετό καιρό τη χαρά της μητρότητας και μάλιστα δεν είναι και λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί φωτογραφίες με τον μονάκριβο γιο της στα social media. Κάπως έτσι έκανε και τώρα.

Το βράδυ της Κυριακής η δημοφιλής τραγουδίστρια δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες με το μονάκριβο γιο της. Σε αυτές, οι δυο τους απαθανατίζονται να παίζουν ανέμελοι με κουβαδάκια στην άμμο ενώ η ίδια εύχεται σε όλες τις μανούλες του κόσμου.

Ελένη Φουρέιρα: Η ανάρτηση για την γιορτή της μητέρας

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

Όσον αφορά τις εμφανίσεις της, να υπενθυμίσουμε ότι τη διάσημη περφόρμερ τον χειμώνα αυτόν είδαμε σε εμφανίσεις στο Nox Athens μαζί με τον Αντώνη Ρέμο.

Πλέον όλα είναι έτοιμα για το καλοκαιρινό της τουρ, μέσα από το οποίο θα βρεθεί κοντά στο κοινό της για ακόμα ένα καλοκαίρι.

Άλλωστε, η ίδια δε μας έχει συνηθίσει να απέχει από τα μουσική δρώμενα. Φυσικά, πολύ σύντομα θα μάθουμε και τα επόμενα βήματά της.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024