211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Έλενα Τσαγκρινού: Το βίντεο στο Instagram λίγες ημέρες πριν γεννήσει

Έλενα Τσαγκρινού
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Αποκαλύπτει τις τελευταίες δύσκολες ημέρες της εγκυμοσύνης της μέσω Instagram.

Η Έλενα Τσαγκρινού, η δημοφιλής τραγουδίστρια που σύντομα θα υποδεχθεί το πρώτο της παιδί, μοιράστηκε πρόσφατα μια ιδιαίτερα προσωπική στιγμή με τους διαδικτυακούς της φίλους. Λίγες ημέρες πριν από την αναμενόμενη ημερομηνία τοκετού, η Έλενα ανάρτησε ένα συγκινητικό βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σχολιάζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην τελική ευθεία της εγκυμοσύνης της.

Στο βίντεο, η Έλενα εμφανίζεται να κάθεται στο αυτοκίνητό της, καταγράφοντας τις σκέψεις και τα συναισθήματά της με ειλικρίνεια. Η τραγουδίστρια μιλάει για την έντονη ανυπομονησία της, τονίζοντας ότι οι τελευταίες ημέρες πριν τον τοκετό είναι γεμάτες αγωνία και δυσκολίες. «Είναι δύσκολες ημέρες, αλλά η ανυπομονησία μου να γνωρίσω το μωρό είναι πολύ μεγαλύτερη από την κούραση και τις ενοχλήσεις», δηλώνει στην κάμερα.

Η Έλενα αναφέρει επίσης τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τον ύπνο και τις συχνές κλωτσιές του μωρού στην κοιλιά της, που της προκαλούν ενοχλήσεις και δυσκολεύουν την ξεκούραση. Παρά τις δυσκολίες, η ίδια προσπαθεί να παραμείνει θετική και να εστιάσει στην προετοιμασία για τον ερχομό του παιδιού της, καθώς και στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που έρχονται.

Το βίντεο της Έλενας Τσαγκρινού δεν είναι μόνο μια προσωπική καταγραφή των τελευταίων ημερών της εγκυμοσύνης της, αλλά και μια ειλικρινής εικόνα της πραγματικότητας που βιώνουν πολλές μέλλουσες μητέρες. Δες το παρακάτω.

Έλενα Τσαγκρινού: Το βίντεο στο Instagram λίγες ημέρες πριν γεννήσει

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024