211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Έλενα Τσαγκρινού: Γέννησε! – Η πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο

Έλενα Τσαγκρινού
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

To όνομα που θα πάρει ο γιος τους.

Με ιδιαίτερη χαρά η Έλενα Τσαγκρινού, η γνωστή τραγουδίστρια, ανακοίνωσε μέσω των κοινωνικών δικτύων τη γέννηση του πρώτου της παιδιού. Η Έλενα και ο σύζυγός της, DJ Stephan, καλωσόρισαν στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο θα φέρει το όνομα Ηρακλής. Η χαρούμενη είδηση επιβεβαιώθηκε με την ανάρτηση της πρώτης φωτογραφίας του νεογέννητου από το μαιευτήριο, την οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Η τραγουδίστρια είχε μοιραστεί τις ανησυχίες της λίγο πριν τη γέννα, εκφράζοντας την αγωνία της για την επερχόμενη αλλαγή στη ζωή της. Στο βίντεο που δημοσίευσε λίγες ημέρες πριν τον τοκετό, είχε αναφέρει τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης, όπως οι αϋπνίες και οι έντονες κλωτσιές του μωρού. Ωστόσο, η ευτυχία της για την άφιξη του παιδιού της ήταν φανερή.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Έλενα είχε αποκαλύψει ότι, παρά την έκπληξή της για το φύλο του παιδιού, η προσδοκία της για μια νέα αρχή τη γεμίζει με αισιοδοξία. Ο σύζυγός της, DJ Stephan, αρχικά φανταζόταν ένα κοριτσάκι, αλλά και οι δύο ανυπομονούν να υποδεχτούν τον Ηρακλή, ο οποίος, όπως είχαν μοιραστεί, ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα μετά από μια δύσκολη περίοδο.

Η νέα ζωή του ζευγαριού αρχίζει με την ευτυχία της γονεϊκότητας, και η πρώτη φωτογραφία του μικρού Ηρακλή αποτυπώνει την αρχή ενός όμορφου κεφαλαίου για την Έλενα και τον DJ Stephan.

Έλενα Τσαγκρινού: Γέννησε! – Η πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο

jpg-(2).jpg

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024