211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Έλενα Παπαρίζου: Δημοσίευσε βίντεο από τις πρώτες πρόβες του “My Number One”

Έλενα Παπαρίζου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ένα αδημοσίευτο βίντεο από το 2005!

Ένα βίντεο, που δεν είχαμε δει ξανά μέχρι σήμερα, από τις πρόβες της για την Eurovision 2005 μοιράστηκε η Έλενα Παπαρίζου.

Η διάσημη τραγουδίστρια εκπροσώπησε την Ελλάδα και κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση. Τώρα, βίντεο από εκείνες τις πρώτες πρόβες είδε το φως της δημοσιότητας, προκαλώντας νοσταλγία, συγκίνηση και γέλιο.

Στο βίντεο η Έλενα Παπαρίζου απαθανατίζεται να κάνει πρόβα την πιο ξεχωριστή στιγμή της εμφάνισής της, όταν τη σηκώνουν ψηλά και εκείνη παίζει λύρα με τις τιράντες ενός εκ των χορευτών της, αλλά και το τελευταίο μέρος της χορογραφίας.

Στην ανάρτηση που έκανε πριν λίγο, έγραψε η αγαπημένη τραγουδίστρια: «Πριν από λίγες μέρες ήρθε αυτό το βίντεο στο mail μου από τις πρώτες χορευτικές πρόβες του «My Number One» με τον αγαπημένο μου @fokasevagelinos 😍 χάρηκα, ενθουσιάστηκα και συγκινήθηκα πάρα πολύ γιατί δεν το είχα ξαναδεί ποτέ μέχρι σήμερα». 

Έλενα Παπαρίζου: Δημοσίευσε βίντεο από τις πρώτες πρόβες του “My Number One”

Το φετινό καλοκαίρι η τραγουδίστρια υπόσχεται να φέρει μια συναρπαστική συνάντηση στην ελληνική μουσική σκηνή. Μαζί με τον συνθέτη και ερμηνευτή Μιχάλη Χατζηγιάννη θα παρουσιάσουν μια σειρά από συναυλίες που αναμένεται να απογειώσουν την εμπειρία των θεατών. Οι δύο καλλιτέχνες θα βρεθούν σε διάφορες πόλεις ανά την Ελλάδα.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024