211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Έλενα Παπαρίζου: Νέο EP με τίτλο «Party All The Time»

Έλενα Παπαρίζου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η επιστροφή της Έλενας Παπαρίζου με ένα νοσταλγικό EP.

Η Έλενα Παπαρίζου, η πιο αγαπημένη Ελληνίδα pop star που έχει κατακτήσει την κορυφή στη μουσική σκηνή για δεκαετίες, επιστρέφει με ένα ξεχωριστό EP που αναβιώνει τις αγαπημένες της επιτυχίες με έναν σύγχρονο και εκρηκτικό τρόπο. Το νέο EP της, με τίτλο «Party All The Time», σηματοδοτεί την επέτειο των 25 χρόνων της στη δισκογραφία και αποτελεί μια πολύ ξεχωριστή στιγμή για τους φανς της.

Τραγούδια όπως τα «Πυροτεχνήματα», «Αναπάντητες Κλήσεις» και «Τρελή Καρδιά» έχουν γίνει ορόσημα της καριέρας της και τώρα, με τη βοήθεια των Playmen, επαναφέρονται στο προσκήνιο με ένα εκρηκτικό club mix.

Το EP «Party All The Time» δεν είναι απλώς μια συλλογή από remix. Είναι ένας σύγχρονος μουσικός πειραματισμός που αναδεικνύει τη διαχρονικότητα και την ενέργεια που έχουν αυτά τα τραγούδια, κάνοντάς τα ιδανικά για τα dancefloors των κορυφαίων κλαμπ.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του EP, η Έλενα Παπαρίζου συνεχίζει την επιτυχημένη περιοδεία της σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ τον Οκτώβριο μέσω της Minos EMI, Universal Music. Με την ανακοίνωση αυτή, η Έλενα επιβεβαιώνει τη θέση της ως μια από τις πιο αγαπημένες και αναγνωρισμένες καλλιτέχνιδες της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής.

Το EP «Party All The Time» είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και τις streaming υπηρεσίες, κάνοντας εύκολη την πρόσβαση για τους θαυμαστές της Έλενας Παπαρίζου να απολαύσουν αυτήν τη μοναδική μουσική εμπειρία.

Η Έλενα Παπαρίζου συνεχίζει να εντυπωσιάζει και να εμπνέει με τη μουσική της, δείχνοντας ότι η καριέρα της είναι μια μοναδική πορεία δημιουργικότητας και συνεχούς καλλιτεχνικής εξέλιξης.

Έλενα Παπαρίζου: Νέο EP με τίτλο «Party All The Time»

Έλενα Παπαρίζου – “Party All The Time” (EP) | Νέα Κυκλοφορία

Βρείτε το εδώ:

https://helenapaparizou.lnk.to/PartyAllTheTimePR

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024