211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Έλενα Παπαρίζου και Μιχάλης Χατζηγιάννης θα κάνουν «Καλοκαίρι μαζί»

Έλενα Παπαρίζου και Μιχάλης Χατζηγιάννης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια κοινή σειρά συναυλιών ετοιμάζουν για το καλοκαίρι 2024.

Το φετινό καλοκαίρι υπόσχεται να φέρει μια συναρπαστική συνάντηση στην ελληνική μουσική σκηνή. Ο συνθέτης και ερμηνευτής Μιχάλης Χατζηγιάννης συναντά την αγαπημένη ποπ σταρ Έλενα Παπαρίζου σε μια σειρά από συναυλίες που αναμένεται να απογειώσουν την εμπειρία των θεατών.

Με δεκαετίες επιτυχιών πίσω τους, ο Χατζηγιάννης και η Παπαρίζου είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές στη σύγχρονη ελληνική μουσική σκηνή. Αποφασισμένοι να χαρίσουν μοναδικές στιγμές στο κοινό τους, ετοιμάζονται να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να δημιουργήσουν μια αξέχαστη μουσική εμπειρία, μέσα από μια σειρά συναυλιών το καλοκαίρι 2024 που θα έχει τον τίτλο «Καλοκαίρι μαζί».

Ο Χατζηγιάννης φέρνει μαζί του τραγούδια που έχουν αφήσει εποχή, ενώ παράλληλα προσφέρει νέες μουσικές προτάσεις που θα ενθουσιάσουν το κοινό, όπως η ολοκαίνουρια επιτυχία του ‘Από το 1 ως το 100’ που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα. Από την άλλη, η λαμπερή Παπαρίζου, με την απαράμιλλη ερμηνευτική της δεινότητα και το χαρακτηριστικό της σκηνικό ταλέντο, υπόσχεται να κατακτήσει τις καρδιές του κοινού με την αυθεντικότητά της και την ακαταμάχητη ενέργειά της.

Με συναυλίες σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, αυτή η μουσική συνάντηση υπόσχεται να είναι ένα από τα απόλυτα καλοκαιρινά highlights για τους λάτρεις της ελληνικής μουσικής. 

Δες παρακάτω backstage στιγμιότυπα από τη φωτογράφιση για την αφίσα τους.

Έλενα Παπαρίζου και Μιχάλης Χατζηγιάννης θα κάνουν «Καλοκαίρι μαζί»

https://www.youtube.com/watch?v=Egbh9-Sa5uM

Γιώργος Σαμπάνης και Έλενα Παπαρίζου, ήταν το δυναμικό σχήμα – έκπληξη που φιλοξένησε τον περασμένο χειμώνα η πίστα του Βοτανικού. Μαζί τους, η νεαρή Αναστασία, η οποία την τελευταία χρονιά έχει κλέψει τις εντυπώσεις και τα τραγούδια της έχουν γίνει το απόλυτο viral ολοκλήρωσε το μοναδικό τους πρόγραμμα. Τον φετινό χειμώνα δεν την είδαμε σε κάποια πίστα, ενώ πλέον η τραγουδίστρια είναι έτοιμη να βρεθεί κοντά στο κοινό της ανά την Ελλάδα.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024