211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Έλενα Παπαρίζου: Επιστρέφει με νέο τραγούδι

Έλενα Παπαρίζου εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποιος θα είναι ο τίτλος του;

Ύστερα από την επιτυχία της «Αν Με Δεις Να Κλαίω», Έλενα Παπαρίζου ετοιμάζεται να επιστρέψει με νέα επιτυχία που φέρει τον τίτλο «Κάτι σκοτεινό». Η αγαπημένη τραγουδίστρια επανέρχεται μουσικά και είναι έτοιμη να μας χαρίσει μια ακόμα επιτυχία που θα αγαπηθεί πολύ από το κοινό της.

Δες επίσης: Νατάσσα Μποφίλιου | Παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε το εξώφυλλο του νέου της single μέσα από ένα ποστ στο Instagram, ενώ παράλληλα, μέσα από τη λεζάντα ενημέρωσε ποια θα είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας του. Το νέο κομμάτι θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου, και θα έκτοτε θα κερδίσει την αγάπη του κοινού.

Δες επίσης: Orama | Ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του ο Νίκος Βέρτης

Δες παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Έλενα πριν από λίγες μέρες, μέσα από την οποία μοιράστηκε τα νέα της κυκλοφορίας του νέου αυτού τραγουδιού. Παράλληλα, αναμένουμε τα επόμενα βήματα σε κάποια πίστα της πόλης. Ποια θα είναι άραγε η επόμενη συνεργασία της; Θα μάθουμε σύντομα πού θα δούμε την αγαπημένη τραγουδίστρια, από όπου θα μας παρουσιάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα στο οποίο θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ζωντανά και την τελευταία της αυτή επιτυχία, εκτός από όλες τις υπόλοιπες που μας έχει χαρίσει όλα αυτά τα χρόνια.

Έλενα Παπαρίζου: Επιστρέφει με νέο τραγούδι

https://www.instagram.com/p/BoYfNkTlzpr/?taken-by=helenapaparizouofficial

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024