211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Έλενα Παπαρίζου: Επιστρέφει με ένα νέο τραγούδι

Ελενα Παπαριζου 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποιος θα είναι ο τίτλος του;

Λίγο πριν ξεκινήσει την καλοκαιρινή της περιοδεία, με την οποία θα βρεθεί και πάλι κοντά στους θαυμαστές της ανά την Ελλάδα, η Έλενα Παπαρίζου μοιράστηκε ένα βίντεο στο TikTok όπου μας δίνει μια γεύση από την επερχόμενη κυκλοφορία της με τίτλο «Δε μου τα λέει καλά».

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια έχει αρκετό καιρό να μας συστήσει κάποιο νέο τραγούδι και αναμφίβολα θα είναι ένα κομμάτι που θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα αγαπηθεί πολύ από το κοινό της. Τώρα, ήρθε η ώρα να μας συστήσει ακόμα μία επιτυχία που αναμφίβολα θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Γιώργος Σαμπάνης και Έλενα Παπαρίζου, ήταν το δυναμικό σχήμα – έκπληξη που φιλοξένησε φέτος η πίστα του Βοτανικού. Μαζί τους, η νεαρή Αναστασία, η οποία την τελευταία χρονιά έχει κλέψει τις εντυπώσεις και τα τραγούδια της έχουν γίνει το απόλυτο viral ολοκλήρωσε το μοναδικό τους πρόγραμμα. Πλέον, η τραγουδίστρια είναι έτοιμη να βρεθεί κοντά στο κοινό της ανά την Ελλάδα, έχοντας στις αποσκευές της και τη νέα της αυτή κυκλοφορία.

Έλενα Παπαρίζου: Επιστρέφει με ένα νέο τραγούδι

 

@helena_paparizou

ɴᴇᴡ ꜱᴏɴɢ ᴀʟᴇʀᴛ 🚨 ᴀʀᴇ ʏᴏᴜ ʀᴇᴀᴅʏ? #DeMouTaLeeiKala #HelenaPaparizou #NewSingle #fy #foryoupage #foryou #fyy #fyp @minosemi_official

♬ De Mou Ta Leei Kala by Helena Paparizou – Helena Paparizou

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024