211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Έλενα Παπαρίζου Ελένη Φουρέιρα σε ένα ντουέτο που θα θυμόμαστε

Έλενα Παπαρίζου ελενη φουρειρα εμφανισις 2023
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Οι δυο τους βρέθηκαν στη σκηνή των Mad Video Music Awards 2023.

Με κάθε επιτυχία και πάλι ολοκληρώθηκαν τα Mad Video Music Awards 2023 το βράδυ της Δευτέρας 19 Ιουνίου στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do. Στη λαμπερή βραδιά της μουσικής είδαμε πολλούς αγαπημένους καλλιτέχνες και πολλές εκπλήξεις επί σκηνής, όπως άλλωστε συμβαίνει κάθε χρόνο. Η Έλενα Παπαρίζου και η Ελένη Φουρέιρα συνεργάστηκαν για τη βραδιά και φυσικά έκλεψαν τις εντυπώσεις με το performance τους.

Οι δύο τραγουδίστριες έδωσαν ένα κοινό σόου με τα κομμάτια με τα οποία είχαν διαγωνιστεί στην Eurovision, το «Fuego» και το «My Number One» αντίστοιχα. Την εμφάνισή τους ολοκλήρωσαν με ένα φιλί στο στόμα και τους θεατές να τις καταχειροκροτούν. Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο μπορείς να δεις στο παρακάτω βίντεο.

Την Έλενα Παπαρίζου, είδαμε το χειμώνα σε ένα δυναμικό σχήμα – έκπληξη μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη που φιλοξένησε φέτος τον χειμώνα η πίστα του Βοτανικού. Μαζί τους, η νεαρή Αναστασία, η οποία την τελευταία χρονιά έχει κλέψει τις εντυπώσεις και τα τραγούδια της έχουν γίνει το απόλυτο viral ολοκλήρωσε το μοναδικό τους πρόγραμμα.

Έλενα Παπαρίζου Ελένη Φουρέιρα σε ένα ντουέτο που θα θυμόμαστε

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024