211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Έλενα Παπαρίζου | Η διασκευή – έκπληξη στον νέο της δίσκο!

Έλενα Παπαρίζου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποιο είναι το αγαπημένο κομμάτι που θα τραγουδήσει η ίδια;

Η Έλενα Παπαρίζου επιστρέφει με νέο ολοκληρωμένο δίσκο την Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου, που αναμένεται να έχει πολλές εκπλήξεις και άλλες τόσες επιτυχίες που θα αγαπηθούν από το κοινό της.

Δες επίσης: 10 χρόνια Νίκος Οικονόπουλος! Όλοι οι δίσκοι του τραγουδιστή

Ανάμεσα στα κομμάτια του νέου δίσκου και ένα τραγούδι – έκπληξη από μία νοσταλγική επίσκεψη της τραγουδίστριας στο μουσικό παρελθόν,  μία υπέροχη διασκευή που θα συμπεριλαμβάνεται στον νέο της δίσκο.

Τεσσερισήμισι χρόνια μετά το τελευταίο ελληνόφωνο άλμπουμ της «Τι Ώρα Θα Βγούμε;», επιστρέφει με μια δυναμική δουλειά που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον για τα καλά, ενώ συνολικά θα περιέχει 21 τραγούδια.

Η Έλενα Παπαρίζου μάς συστήνει μέσα από τον δίσκο αυτό ένα ακόμα τραγούδι που θα αγαπηθεί, μια μοναδική διασκευή του κορυφαίου,  «Τι Είναι Αυτό Που Το Λένε Αγάπη».

Μια μικρή γεύση από το νέο αυτό κομμάτι μάς έδωσε μέσα από μια ανάρτησή της στο Facebook, με το teaser του εν λόγω κομματιού που ανυπομονούμε να ακούσουμε και ολοκληρωμένο! Παράλληλα, αναμένουμε και το επόμενο βήμα της σε κάποια πίστα της πόλης, με κάποια συνεργασία που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας!

 

Έλενα Παπαρίζου | Η διασκευή – έκπληξη στον νέο της δίσκο!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024