211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Εξώφυλλο πρώτου δίσκου: Το πρώτο άλμπουμ του Πέτρου Ιακωβίδη

Πέτρος Ιακωβίδης ακανθους στιχοι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Θυμάσαι ποιος ήταν ο πρώτος δίσκος του και ποια χρονιά κυκλοφόρησε;

Ο Πέτρος Ιακωβίδης είναι ένας από τους πιο ιδιαίτερους και επιτυχημένους καλλιτέχνες της ελληνικής  λαϊκής σκηνής. Από όταν ξεκίνησε την πορεία του μέχρι και σήμερα κρατά μια σταθερή θέση στην προτίμηση του κοινού.

Το δισκογραφικό του ντεμπούτο έκανε το 2015, όταν κυκλοφόρησε το single «Έρωτάς μου γίνε» το οποίο έγινε μεγάλη επιτυχία και τον ανέδειξε αμέσως σε ένα ξεχωριστό όνομα στον χώρο του τραγουδιού. Δες παρακάτω το εξώφυλλο του single αυτού.

Εξώφυλλο πρώτου δίσκου: Το πρώτο άλμπουμ του Πέτρου Ιακωβίδη

Primary

Tο «Fantasia» έκανε την πρεμιέρα την Παρασκευή 28 Απριλίου 2023, έχοντας στο τιμόνι του σχήματός του δύο πολύ δυναμικά ονόματα, τον Πέτρο Ιακωβίδη και τη Λένα Ζευγαρά. Μαζί τους ο Γιάννης Ξανθόπουλος και η εντυπωσιακή Χάρις Σάββα ολοκλήρωσαν το μοναδικό πρόγραμμα, ενώ στα decks βρισκόταν ο Dj Bobito. Οι δύο καλλιτέχνες παρουσίασαν δύο τελευταία μουσικά shows, την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Ιουλίου κλείνοντας για λίγο αυτό τον κύκλο εμφανίσεων. Από τον Σεπτέμβριο, το σχήμα θα επανέλθει και πάλι με το εντυπωσιακό του πρόγραμμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024