211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Έκανες το μπαμ: Πάρε μια γεύση από το νέο τραγούδι του Κώστα Μπίγαλη!

Έκανες το μπαμ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το teaser μόλις κυκλοφόρησε

O Κώστας Μπίγαλης ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά στο μουσικό προσκήνιο με νέο τραγούδι που φέρει άκρως καλοκαιρινούς και ανεβαστικούς ρυθμούς! Τίτλος του νέου κομματιού είναι «Έκανες το μπαμ» και το μόνο βέβαιο είναι πως θα κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις και θα ακουστεί δυναμικά από την Κυριακή, 30 Ιουλίου, που είναι η επίσημη κυκλοφορία του.

Δες επίσης: Tonis Sfinos: Στη σκηνή του Βοτανικός Plus από τον Οκτώβριο!

 

Μουσική και στίχους στην επερχόμενη αυτή επιτυχία υπογράφει ο Παντελής Ντυμένος. Ένα δυνατό κομμάτι στο κλασικό στυλ του Κώστα Μπίγαλη που έχουμε γνωρίσει και συνδέσει μαζί του όλα αυτά τα χρόνια.

Δες επίσης: Γιώργος Μαζωνάκης, Πάολα & Στέλιος Ρόκκος μαζί στο «Έναστρον»

 

Το teaser της επερχόμενης, σούπερ καλοκαιρινής επιτυχίας μόλις κυκλοφόρησε και μας δίνει μια μικρή γεύση από αυτό. Παράλληλα, ο τραγουδιστής κάνει εμφανίσεις σε διάφορα σημεία της Ελλάδας και συνεχίζει να μας ξεσηκώνει από τα μεγαλύτερα στέκια και αυτό το καλοκαίρι. Όλα αυτά, μέχρι να δούμε την επόμενη σειρά εμφανίσεών του στην Αθήνα, από όπου και πάλι θα μας ξεσηκώσει. Πού θα δούμε τον αγαπημένο καλλιτέχνη; Πολύ σύντομα θα μάθουμε καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει σταδιακά στο τέλος του και τα σχέδιά του θα ανακοινωθούν.

“Έκανες το μπαμ”: Άκουσε το teaser του νέου τραγουδιού

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024