211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Μοναδική εμφάνιση στη Μύκονο

Ειρήνη Παπαδοπούλου ΑΝΤΏΝΗΣ ΡΕΜΟΣ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο Αντώνης Ρέμος παρακολούθησε τη βραδιά

Ύστερα από την ολοκλήρωση της συμμετοχής της στο Survivor, η Ειρήνη Παπαδοπούλου γυρίζει ανά την Ελλάδα και χαρίζει στο κοινό της μοναδικές στιγμές διασκέδασης από διάφορα στέκια. Το βράδυ της Κυριακής, η τραγουδίστρια βρέθηκε στη Μύκονο και το Vox και απογείωσε το κέφι με τις επιτυχίες και την ενέργειά της επί σκηνής.

Η τραγουδίστρια έχει ξεκινήσει από τον Ιούνιο τις εμφανίσεις της σε διάφορες πόλεις, κάνοντας την αρχή στη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα την Αλεξανδρούπολη και την Κομοτηνή και συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό επιτυχίας.

Τη λαμπερή βραδιά, μεταξύ άλλων, παρακολούθησαν επώνυμες παρουσίες ενώ από τα πρώτα τραπέζια με το πρόγραμμα διασκέδασε και ο Αντώνης Ρέμος συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Υβόννη Μπόσνιακ. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η τραγουδίστρια επισκέφθηκε το τραπέζι τους και έδωσε στον Αντώνη Ρέμο το μικρόφωνο, που ερμήνευσε μερικές μεγάλες επιτυχίες του κερδίζοντας το πιο θερμό χειροκρότημα, τα λουλούδια έπεφταν… βροχή στο τραπέζι τους. Οι επιτυχημένες εμφανίσεις της Ειρήνης Παπαδοπούλου θα συνεχιστούν το υπόλοιπο καλοκαίρι με διάφορους σταθμούς ανά τη χώρα, ενώ παράλληλα, αναμένουμε την συνεργασία της με κάποια μεγάλη πίστα της πόλης. Πού και με ποιον θα την απολαύσουμε τον ερχόμενο χειμώνα; Σύντομα θα μάθουμε!

 

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Μοναδική εμφάνιση στη Μύκονο:

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024