211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Είναι αστείο: Ακόμα ένα remake από την Άννα Βίσση

Είναι αστείο στιχοι αννα βισση
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Με μια ιδιαίτερη καλοκαιρινή πινελιά, αυτή η ερμηνεία δίνει νέα ζωή σε ένα κλασικό τραγούδι. 

Η Άννα Βίσση, η πιο επιτυχημένη και παράλληλα διαχρονική Ελληνίδα τραγουδίστρια, επιστρέφει με τη σαγηνευτική φωνή της και μια μοναδική ενορχήστρωση του αγαπημένου και διαχρονικού τραγουδιού «Είναι αστείο» που έγραψε ο διάσημος Νίκος Καρβέλας. Με μια ιδιαίτερη καλοκαιρινή πινελιά, αυτή η ερμηνεία δίνει νέα ζωή σε ένα κλασικό τραγούδι που έχει απήχηση στο κοινό για πάνω από τρεις δεκαετίες.

Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά πριν από τριάντα χρόνια και παρέμεινε ένα κλασικά αγαπημένο και η ερμηνεία της Άννας έρχεται ανανεωμένη ενέργεια και με ζωντάνια. Αυτή η φρέσκια ενορχήστρωσή του περιλαμβάνει μια ξεχωριστή ερμηνεία, του Αντώνη Ανδρέου, ενός ταλαντούχου μουσικού που παίζει με μαεστρία τρομπόνι. Η συμβολή του Ανδρέου προσθέτει μια ξεχωριστή γεύση στο τραγούδι, ενισχύοντας την καλοκαιρινή του ατμόσφαιρα και δίνοντας μια μοναδική ανατροπή στις γνώριμες μελωδίες.

Οι θαυμαστές της Άννας Βίσση και οι λάτρεις της ελληνικής ποπ και λαϊκής μουσικής μπορούν να σημειώσουν τα ημερολόγιά τους για τις 10 Ιουλίου, καθώς αυτή είναι η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για αυτή τη διασκευή, που φυσικά έχει υπογράψει ο Νίκος Καρβέλας.

Τα τελευταία χρόνια, όσο αφορά στις ζωντανές εμφανίσεις της, την απολαμβάνουμε σταθερά στο Hotel Ερμού τις οποίες ολοκλήρωσε για έβδομη σεζόν πριν από λίγο καιρό. Πλέον πραγματοποιεί τις καλοκαιρινές της συναυλίες, μέσα από ένα επετειακό τουρ για τα 50 χρόνια παρουσίας της στη δισκογραφία.

Είναι αστείο: Ακόμα ένα remake από την Άννα Βίσση

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024