211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δύσκολος Χαρακτήρας: Η Ρία Ελληνίδου κυκλοφορεί το πρώτο της άλμπουμ!

Ρία Ελληνίδου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά της.

Η Ρία Ελληνίδου κατακτά νέα κορυφή στη μουσική σκηνή με την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του πρώτου της άλμπουμ, με τίτλο “Δύσκολος Χαρακτήρας”. Αυτή η δισκογραφική δουλειά, η οποία φέρει την υπογραφή των σπουδαίων δημιουργών Κυριάκου Παπαδόπουλου και Ηλία Φιλίππου, αναμένεται να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της Ρίας στον μουσικό χώρο.

Το άλμπουμ περιλαμβάνει 11 τραγούδια, μεταξύ των οποίων και κάποια ήδη αγαπημένα κομμάτια της καλλιτέχνιδας όπως το «Σε Κάνω Κέφι» και το «Πάρε», καθώς και το ομότιτλο «Δύσκολος Χαρακτήρας», το οποίο έχει ήδη κερδίσει την αποδοχή του κοινού μέσω του music video που συνόδευσε την κυκλοφορία του.

Η Ρία Ελληνίδου συνεχίζει επίσης τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στο «Vogue Club Athens», δίπλα στον Πέτρο Ιακωβίδη, προσφέροντας στο κοινό μοναδικές στιγμές μουσικής απόλαυσης και διασκέδασης κάθε εβδομάδα.

Με νέα τραγούδια όπως το «Στο Λίγο Που Σε Ξέρω» και το «Άγνοια Κινδύνου», η Ρία δείχνει την εξέλιξη και τη δυναμική της ως καλλιτέχνιδα, χαρίζοντας φρέσκο υλικό που απευθύνεται σε ευρύ κοινό και αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αναγνώριση.

Με το «Δύσκολος Χαρακτήρας», η Ρία Ελληνίδου εδραιώνει τη θέση της στην ελληνική μουσική σκηνή και αναδεικνύει το ταλέντο και τον πολυδιάστατο χαρακτήρα της ως τραγουδίστριας.

Δύσκολος Χαρακτήρας: Η Ρία Ελληνίδου κυκλοφορεί το πρώτο της άλμπουμ!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024