211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Διονύσης Σχοινάς: Πότε κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι «Αρτίστας»;

Διονύσης Σχοινάς στιχοι αρτιστα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μία ακόμα επιτυχία έρχεται από τον αγαπημένο καλλιτέχνη.

Ο Διονύσης Σχοινάς ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει μια ακόμα νέα επιτυχία με τον τίτλο «Αρτίστας», ένα τραγούδι που αναμένεται να κυκλοφορήσει την επόμενη Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022, από την Panik Records.Αρχίζει να εργάζεται σε κέντρα, κάνοντας φωνητικά σε σε συνεργασία με γνωστούς τραγουδιστές. Ύστερα από γνωριμία με την Άντζελα Δημητρίου, η οποία εντυπωσιάστηκε με το ταλέντο του Σχοινά τον διαλέγει να συνεργαστούν στον επόμενό της δίσκο με την Sony, ενώ κάνει για τα επόμενα χρόνια συνεργασίες με αρκετούς κορυφαίους καλλιτέχνες (Λευτέρη ΠανταζήΚαίτη ΓαρμπήΆντζελα ΔημητρίουΑντώνη ΒαρδήΔημήτρη Κοντολάζο κ.ά.)

Τη μουσική και τους στίχους υπογράφουν οι Stavento, ενώ το τραγούδι κυκλοφορεί ανεπίσημα ήδη και ακούγεται σε αποκλειστικότητα από ορισμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς. Το τραγούδι έρχεται αρκετούς μήνες μετά την τελευταία του κυκλοφορία, με τίτλο «Δε Φτάνει Μια Ζωή», που έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό του.

Παράλληλα, ο καλλιτέχνης συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο «Box Athens», μαζί με την Ήβη Αδάμου κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Η πρεμιέρα τους έγινε πρόσφατα και κάθε βδομάδα αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα spots της νυχτερινής διασκέδασης στην πόλη της Αθήνας.

Διονύσης Σχοινάς: Πότε κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι «Αρτίστας»;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024