211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Διονύσης Σχοινάς και Καίτη Γαρμπή μαζί στη σκηνή τον χειμώνα 2021

Διονύσης Σχοινάς και Καίτη Γαρμπή νυχτερινα κεντρα 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια συνεργασία – έκπληξη την ερχόμενη σεζόν 

Διονύσης Σχοινάς και Καίτη Γαρμπή έκαναν μία σειρά από υπέροχα live στο Instagram, κατά την περίοδο της καραντίνας, που αγαπήθηκαν πολύ από το κοινό. Η επιτυχημένη αυτή συνεργασία φαίνεται πως έφερε την ιδέα να εμφανιστούν μαζί στη σκηνή και τον ερχόμενο χειμώνα, όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους 

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, όπως την σκηνή στην οποία θα τους δούμε, όμως, σίγουρα η είδηση της συνεργασίας – έκπληξης έφερε μεγάλο ενθουσιασμό στους θαυμαστές τους, καθώς έχουμε πάρα πολλά χρόνια να τους δούμε μαζί.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Συγκεκριμένα, οι δύο τραγουδιστές έχουν συνεργαστεί στην πίστα του Ποσειδώνιο στο μακρινό παρελθόν. Τη σεζόν 1994-95 εμφανίστηκαν στην πίστα αυτή με τον Βασίλη Καρρά και τη Δέσποινα Βανδή, ενώ ένα χρόνο αργότερα είδαμε πάλι το ίδιο σχήμα με αντικατάσταση της Δέσποινας Βανδή με τον Δημήτρη Κόκοτα. Παράλληλα, τότε είχαν κυκλοφορήσει και το ντουέτο «Ζήσαμε», που είχε γίνει τεράστια επιτυχία που ακούμε μέχρι και σήμερα.

Διονύσης Σχοινάς και Καίτη Γαρμπή είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στο Ποσειδώνιο αλλά και είχαν κυκλοφορήσει το ντουέτο «Ζήσαμε»:

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024