211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Διονύσης Σχοινάς – Καίτη Γαρμπή: Κοινή live εμφάνιση για το διάσημο ζευγάρι

Διονύσης Σχοινάς Καιτη Γαρμπη εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μαζί με τον γιο τους Δημήτρη! 

Ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή, μπορεί αν είναι ζευγάρι εδώ και περίπου 20 χρόνια, όμως ελάχιστες είναι οι φορές που τους έχουμε δει μαζί επί σκηνής. Το διάσημο ζευγάρι τις μέρες αυτές βρίσκεται σε μια οινή περιοδεία στην Αμερική και οι θαυμαστές τους στις μακρινές αυτές πόλεις έχουν την ευκαιρία να τους απολαύσουν μαζί!

Δες επίσης: Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Πρώτη εμφάνιση μετά τον γάμο τους

Πρόσφατα εμφανίστηκαν στο Σικάγο και ξεσήκωσαν για τα καλά τους θαυμαστές τους με το κοινό τους live! Κατά την διάρκεια της live εμφάνισής τους ο 19χρονος γιος τους Δημήτρης ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε παρέα με τους γονείς του.

Δες επίσης: Κέντρο Αθηνών | Πότε κάνει πρεμιέρα ο Νίκος Οικονομόπουλος;

Παράλληλα, ο τραγουδιστής ετοιμάζεται σύντομα να επιστρέψει σε εμφανίσεις στην Αθήνα και να χαρίσει ξανά στους θαυμαστές του μια νέα εμπειρία διασκέδασης. Ύστερα από πολλά χρόνια φεύγει από το 4711 και ετοιμάζεται να να ανέβει στη σκηνή του Ακάνθους από όπου αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις. Μια σειρά εμφανίσεων που αναμφίβολα θα μας απασχολήσει πολύ. Δες παρακάτω το βίντεο με το απόσπασμα από την κοινή εμφάνιση των δύο καλλιτεχνών.

Διονύσης Σχοινάς – Καίτη Γαρμπή: Κοινή live εμφάνιση για το διάσημο ζευγάρι

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024