211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Διονύσης Σχοινάς: Φωτογραφίζει την Καίτη Γαρμπή σε καλοκαιρινές στιγμές

Διονύσης Σχοινάς
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο φωτογραφικός φακός του Διονύση Σχοινά αιχμαλωτίζει την Καίτη Γαρμπή σε αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές.

Ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή, ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, απολαμβάνουν το καλοκαίρι τους με τον δικό τους μοναδικό τρόπο. Ο φωτογραφικός φακός του Διονύση έχει απαθανατίσει την Καίτη Γαρμπή σε πολλές χαλαρές στιγμές, προσφέροντας στους θαυμαστές τους μια γεύση από την καλοκαιρινή τους καθημερινότητα.

Η Καίτη Γαρμπή πρόσφατα δημοσίευσε ένα νέο στιγμιότυπο στα social media, το οποίο τράβηξε ο σύζυγός της. Στη φωτογραφία, η τραγουδίστρια χαλαρώνει στην πισίνα, απολαμβάνοντας τον ήλιο και το καλοκαιρινό αεράκι. Η εικόνα συνοδεύεται από την απλή, αλλά πανέμορφη λεζάντα: «Καλοκαιράκι απογευματινό μπανάκι». Η άνεση και η ευτυχία που αποπνέει η Καίτη Γαρμπή είναι φανερές, κάνοντάς μας να νιώθουμε κι εμείς μέρος αυτής της υπέροχης στιγμής.

Ο Διονύσης Σχοινάς, σε πρόσφατες δηλώσεις του, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τη σχέση του με την Καίτη, τονίζοντας πόσο ταιριάζουν ως ζευγάρι. Όπως είχε δηλώσει, η κοινή κοσμοθεωρία τους και η αμοιβαία κατανόηση έχουν ενισχύσει τη σχέση τους, παρά τις μικρές αντιπαραθέσεις που μπορεί να προκύψουν. Στο πλαίσιο της ειλικρίνειας του, ο Διονύσης χαρακτήρισε τη σχέση τους με το τραγούδι «Εσένα μόνο», δηλώνοντας την απόλυτη αφοσίωσή του στη σύζυγό του.

Διονύσης Σχοινάς: Φωτογραφίζει την Καίτη Γαρμπή σε καλοκαιρινές στιγμές

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024