211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Διονύσης Σχοινάς: Επισκέφθηκε τη Γαρμπή στο Voodoo

γαρμπή και σχοινάς
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες τα βίντεο με τη στιγμή που τραγούδησαν μαζί στην σκηνή.

Η Καίτη Γαρμπή εμφανίζεται φέτος για πρώτη φορά στο Voodoo Athens και φέρνει τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της Αθήνας την Άνοιξη 2024!

Τραγουδίστρια και κλαμπ πραγματοποιούν εμφανίσεις στο κοινό κάθε Παρασκευή βράδυ, από τις 23 Φεβρουαρίου 2024, και κάθε Παρασκευή με το πιο ανεβαστικό πρόγραμμα στην Αθήνα.

Την διάσημη τραγουδίστρια πλαισιώνει ο γιος της, Δημήτρης Σχοινάς, με τον οποίο φυσικά συνεργάζεται σταθερά τα τελευταία χρόνια.

Πλέον το σχήμα κλείνει σχεδόν δύο μήνες επιτυχημένων εμφανίσεων και συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό επιτυχίας κάθε εβδομάδα.

Στο αγαπημένο νυχτερινό στέκι της πόλης, κάθε Παρασκευή, το παρών δίνουν πολλές επώνυμες παρουσίες που έρχονται για να απολαύσουν το πρόγραμμα. Ανάμεσα σε αυτούς, και ο Διονύσης Σχοινάς, ο οποίος βρέθηκε εκεί πρόσφατα για να απολαύσει τη σύζυγο και τον γιο τους στο πρόγράμμά τους.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του προγράμματος της Καίτης, και εκείνος πήρε το μικρόφωνο και μαζί ερμήνευσαν μερικές μεγάλες επιτυχίες, κερδίζοντας το πιο θερμό χειροκρότημα.

Δες παρακάτω τη μουσική αυτή συνύπαρξή τους έστω και για λίγα λεπτά που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Αναμφίβολα, πρόκειται για ένα σχήμα που θα θέλαμε να δούμε πολύ και σε κάποια πίστα κάποια στιγμή.

Διονύσης Σχοινάς: Επισκέφθηκε τη Γαρμπή στο Voodoo

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mr-Green.gr (@mrgreen_gr)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Konstantinos Leo (@kon_leo92)

Τα επόμενα βήματα της Καίτης Γαρμπή

Η Καίτη Γαρμπή έχει ήδη ετοιμάσει τα επόμενα βήματά της. Βέβαια, δεν έχει διευκρινίσει εάν αυτά θα γίνουν μετά το φινάλε στο αγαπημένο κλαμπ της Αθήνας ή αν θα κάνει απλά ένα μικρό διάλειμμα και στη συνέχεια θα την δούμε και πάλι εκεί.

Τι θα δούμε όμως από εκείνη; Όπως έκανε γνωστό μέσα από τον λογαριασμό της στο Ιnstagram, εκείνη και ο γιος της Δημήτρης Σχοινάς, θα βρεθούν μέσα στον Μάιο 2024 στη μακρινή Αυστραλία για τέσσερις μοναδικές συναυλίες.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024