211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Διονύσης Σχοινάς | Αποχαιρέτησε το καλοκαίρι με ένα μοναδικό live

Διονύσης Σχοινάς εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Στην παραλιακή και το Ακάνθους 

Ο Διονύσης Σχοινάς παρουσίασε ένα μοναδικό live στο Akanthus, με την στήριξη του Sfera, και αποχαιρέτησε το καλοκαίρι με τον δικό του τρόπο. Μια βραδιά, όπου το παρών έδωσαν αμέτρητοι θαυμαστές του και εκείνος χάρισε άφθονη διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δες επίσης: Fantasia | Ξαφνικό τέλος στη συνεργασία με τον ΝΙΝΟ

Από την βραδιά φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν η Καίτη Γαρμπή και ο γιος τους Δημήτρης, οι οποίοι τον καμάρωσαν on stage, τον χειροκρότησαν αλλά και φωτογραφήθηκαν μαζί του. Αλλά και πολλοί ήταν οι επώνυμοι φίλοι τους που βρέθηκαν εκεί και θα τους δεις στην παρακάτω gallery.

Δες επίσης: Ελένη Φουρέιρα | Η εντυπωσιακή της εμφάνιση στη ΔΕΘ

Ο τραγουδιστής αναμένεται τον χειμώνα αυτό να αλλάξει στέκι, ύστερα από πολλά χρόνια και να φιλοξενηθεί από το Akanthus Live (πρώην Vox) στο Γκάζι. Μια αναπάντεχη συνεργασία που φέρνει και πάλι τον τραγουδιστή στο κέντρο της πόλης, από τα βόρεια προάστια, ύστερα από αρκετά χρόνια. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την εν λόγω πρεμιέρα που αναμένουμε να δούμε. Άκρως ανανεωμένος και με άλλη διάθεση, ο τραγουδιστής έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω στη διασκέδαση, ενώ παράλληλα, σηματοδότησε τη συνεργασία αυτή με την συγκεκριμένη εμφάνιση.

Διονύσης Σχοινάς | Αποχαιρέτησε το καλοκαίρι με ένα μοναδικό live

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024