211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Διονύσης Σχοινάς: Θυμάσαι την on air πρόταση γάμου στην Καίτη Γαρμπή;

Διονύσης Σχοινάς που τραγουδαει αθηνα 2024 πιστες και μπουζουκιθα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Οι δύο τραγουδιστές είναι παντρεμένοι από το 1997 και η πρόταση ήταν πολύ ξεχωριστή

Διονύσης Σχοινάς και Καίτη Γαρμπή είναι ένα από τα μακροβιότερα ζευγάρια της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας. Παντρεύτηκαν το 1997 και έχουν αποκτήσει έναν γιο το Δημήτρη.

Διάβασε επίσης: Δήμος Αναστασιάδης – Τζένη Θεωνά: 10 γλυκιές φωτογραφίες του διάσημου ζευγαριού

“Ήταν στο Posidonio, το 1993, στο σχήμα Καρράς – Γαρμπή – Λιβιεράτος. Κάνουμε πρόβες… Είμαι με τον Λάμπη και τη βλέπω να μπαίνει. Γυρίζω και του λέω “αυτή είναι η Γαρμπή; Εγώ αυτή τη γυναίκα θα την παντρευτώ!”” έχει δηλώσει ο τραγουδιστής στο παρελθόν για το πώς γνωρίστηκαν. “Ξεκινήσαμε πολύ ρομαντικά και ήμασταν στο φλερτ αρκετό καιρό. Η δυνατή προσωπικότητά της και η ομορφιά της με έκαναν να πω πως είναι η γυναίκα της ζωής μου”.

Διάβασε επίσης: 4711 | Θυμάσαι ποιοι καλλιτέχνες είχαν εγκαινιάσει τη σκηνή του το 2010;

Την πρόταση γάμου της την έκανε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 1997, στον αέρα της εκπομπής της Ρούλας Κορομηλά, και ξάφνιασε ακόμα και την ίδια την Καίτη, σε σημείο που… δεν του απάντησε ποτέ on air. “Ήταν απόφαση της στιγμής, δεν το γνώριζε κανείς. Ακόμα και όταν το είδαν στην τηλεόραση, οι δικοί μου άνθρωποι δεν μπορούσαν να με βρουν γιατί είχα κλείσει το κινητό!” θυμάται. Δες το απόσπασμα που έχει μοιραστεί και ο ίδιος μέσα από το Instagram.

Διονύσης Σχοινάς: Θυμάσαι την on air πρόταση γάμου στην Καίτη Γαρμπή;

https://www.instagram.com/p/BTqYuxnlMtL/

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024