211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Estate Athens: Ποιον τραγουδιστή θα δούμε τελικά στη σκηνή του;

Estate Athens εμφανισεις μπουζουκια 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Όπως όλα δείχνουν, τελικά δεν θα δούμε στην πίστα του το δίδυμο Σχοινά – Γαρμπή.

Από την προηγούμενη σεζόν, είχε γίνει ήδη γνωστό ότι η πίστα του Estate Athens θα φιλοξενούσε το δίδυμο Διονύση Σχοινά – Καίτη Γαρμπή. Τελικά, λόγω της πανδημίας το νυχτερινό κέντρο δεν άνοιξε ποτέ και έτσι περιμέναμε να δούμε τη συνεργασία μέσα στο φθινόπωρο αυτό.

Ο Θοδωρής Φέρρης στο Romeo Club: Πότε κάνει πρεμιέρα;

Σύμφωνα με πληροφορίες του okmag.gr, αυτό δε θα συμβεί και έρχεται μία νέα ανατροπή. Ο καλλιτέχνης που θα αντικαταστήσει τους δύο τραγουδιστές είναι ο Δήμος Αναστασιάδης, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα βρεθεί για τα καλά στο προσκήνιο την ερχόμενη σεζόν. Ήδη, οι καλοκαιρινές εμφανίσεις του στο Voe Athens τις Τετάρτες έγιναν sold out όπως επίσης και οι συναυλίες του, κάτι που τον έχει φέρει στο απόλυτο ενδιαφέρον τελευταία.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Voe (@voe.athens)

Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

Nα ισχύει όντως η είδηση αυτή; Σίγουρα θα μάθουμε από κάποια επίσημη ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου. Πάντως, είμαστε ήδη ένα βήμα πριν τη φθινοπωρινή σεζόν και τη στιγμή που τα κέντρα θα αρχίσουν να ανοίγουν τις πόρτες τους. Θα είναι η συνεργασία Estate Athens Δήμου Αναστασιάδη μία από εκείνες που θα δούμε φέτος;

Estate Athens: Ποιον τραγουδιστή θα δούμε τελικά στη σκηνή του;

Ο τραγουδιστής, μάλιστα, στο παρελθόν, και συγκεκριμένα το 2016, είχε συνεργαστεί ξανά με την επιχείρηση και συγκεκριμένα με το Estate Seaside.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024