211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Μπάσης: Δες το νέο του music video με τίτλο «Τα Σημάδια Σου»

Δημήτρης Μπάσης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια νέα επιτυχία από τον αγαπημένο καλλιτέχνη που θα ακούσεις στο Baraonda Music Hall.

Στον χώρο του  Baraonda Music Hall, η φωνή του Δημήτρη Μπάση αναδεικνύεται ως η απόλυτη φωνή της φετινής σεζόν, με μια σειρά από αμέτρητες επιτυχίες. Με το νέο του μουσικό βίντεο και τραγούδι, “Τα Σημάδια Σου”, ανοίγει το παράθυρο σε μία ιστορία γεμάτη αγάπη.

Οι στίχοι του Νίκου Μωραΐτη δίνουν έμφαση στη βαθύτητα των συναισθημάτων, ενώ η μουσική του Νικόλα Μαυρέση δένει με μαεστρία την ατμόσφαιρα.

Το μοναδικό αυτό τραγούδι συμπληρώνεται από τη σκηνοθετική επιμέλεια του Mike Marzz, ο οποίος αναδεικνύει την επιτυχία αυτή με την καλύτερη δυνατή εικόνα. Οι στίχοι του τραγουδιού αυτού παίρνουν σάρκα και οστά μέσα από τις εικόνες, καθιστώντας αυτό το βίντεο μία μοναδική εμπειρία για όποιον το παρακολουθήσει.

Παράλληλα, ο σπουδαίος ερμηνευτής πρωταγωνιστεί σε ένα μοναδικό πρόγραμμα με τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και αγαπημένα τραγούδια μεγάλων δημιουργών, από τον χώρο του Baraonda Music Hall, κάθε Σάββατο βράδυ. Αναμφίβολα ένα μοναδικό πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες που δε θα πρέπει να χάσεις.

Δες παρακάτω το βίντεο με τη νέα επιτυχία του αγαπημένου καλλιτέχνη που θα κλέψει τις εντυπώσεις για τα καλά.

Δημήτρης Μπάσης: Δες το νέο του music video με τίτλο «Τα Σημάδια Σου»

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024