211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

DEUS Music Experience: Αλκαίος, Χρυσοχοΐδης και NiVo έκαναν πρεμιέρα

Αλκαίος, Χρυσοχοΐδης και NiVo
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια μαγευτική μουσική πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής, 7 Ιουνίου.

Το DEUS Music Experience, ένα από τα πιο αγαπημένα νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης, άνοιξε τις πόρτες του για το καλοκαίρι με μια πρεμιέρα που γοήτευσε και ξεσήκωσε το κοινό. Την Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2024, το stage γέμισε με την ενέργεια τριών σπουδαίων καλλιτεχνών: του Γιώργου Αλκαίου, του NIVO και του Δημήτρη Χρυσοχοΐδη.

Η σύμπραξη αυτή, που ένωσε διαφορετικά μουσικά στυλ, ξεχώρισε από την πρώτη κιόλας βραδιά. Ο Γιώργος Αλκαίος, ένας καλλιτέχνης που καθιέρωσε το δικό του στίγμα στην ελληνική ποπ μουσική της δεκαετίας του ’90, επέστρεψε με όλες τις αγαπημένες επιτυχίες του. Τα τραγούδια του που σημάδεψαν μια ολόκληρη γενιά, ξαναζωντάνεψαν στη σκηνή του DEUS, αναβιώνοντας τη μοναδική ενέργεια εκείνης της εποχής.

Ο NIVO, γνωστός για τη συμβολή του στην ελληνική hip hop σκηνή με το συγκρότημα Goin’ Through, προσθέτει τη δική του πινελιά στο πρόγραμμα.

Ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης, ένας καλλιτέχνης που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της νυχτερινής ζωής της Θεσσαλονίκης, πρόσθεσε την αυθεντική λαϊκή νότα. Με νέο και παλιό υλικό, ο Χρυσοχοΐδης αποδεικνύει γιατί παραμένει τόσο αγαπητός, προσφέροντας στο κοινό ένα γεμάτο πάθος πρόγραμμα.

Η πρεμιέρα ολοκληρώθηκε με την εμφάνιση των ταλαντούχων Ισορροπιστή, Έλενας Παναγιωτίδου και Δημήτρη Τικτόπουλου, που συμπλήρωσαν το σχήμα δημιουργώντας μια αξέχαστη ατμόσφαιρα.

Το DEUS Music Experience, στην περιοχή του αεροδρομίου, επιστρέφει με ένα αξέχαστο “Summer Deja Vu Party” κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Με μια τέτοια δυνατή έναρξη, υπόσχεται να κρατήσει το κοινό σε υψηλούς ρυθμούς διασκέδασης όλο το καλοκαίρι, επαναφέροντας τη μαγεία της θερινής νυχτερινής ζωής της Θεσσαλονίκης!

DEUS Music Experience: Αλκαίος, Χρυσοχοΐδης και NiVo έκαναν πρεμιέρα

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024