211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Destijl Club: Η Μαρία Κορέλι σε ζωντανές εμφανίσεις κάθε Δευτέρα 

Destijl Club μαρια κορελι εμφανισεις
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια μοναδική σειρά εμφανίσεων που θα ξεχωρίσει. 

Η Μαρία Κορέλι πριν από λίγο καιρό έκανε το μεγάλο της ντεμπούτο στις πίστες της Αθήνας μέσα από μία σειρά εμφανίσεων στο Tokyo Theater μαζί με τον Νίνο. Η ανερχόμενη τραγουδίστρια έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις και έχει αποκτήσει το δικό της κοινό που την ακολουθεί στα βήματά της. Τώρα, ετοιμάζεται για μια νέα σειρά από live εμφανίσεις κάθε Δευτέρα στο χώρο του Destijl Club.

Το νέο κλαμπ που βρίσκεται στην ταράτσα του “Φωταερίου”, έχει ήδη ξεχωρίσει με τα events και τα live που πραγματοποιεί. Παρακάτω, θα βρεις την ανάρτηση που έκανε το νυχτερινό μαγαζί για τις εμφανίσεις της τραγουδίστριας, οι οποίες έχουν ήδη ξεκινήσει από την περασμένη Δευτέρα, 16 Μαΐου. Με θετική ενέργεια και πολλές επιτυχίες, η τραγουδίστρια μάς παρουσιάζει ένα μοναδικό live κάθε Δευτέρα.

Παράλληλα, στο ίδιο νυχτερινό στέκι βλέπουμε και τον Τριαντάφυλλο κάθε Πέμπτη βράδυ, ο οποίος ξεσηκώνει το κοινό για τα καλά. Η πρεμιέρα του έγινε στις 12 Μαΐου και έκτοτε μάς χαρίζει μια μοναδική σειρά εμφανίσεων που κλέβει τις εντυπώσεις.

Destijl Club: Η Μαρία Κορέλι σε ζωντανές εμφανίσεις κάθε Δευτέρα 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Destijl Club (@destijl.club)

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024