211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δέσποινα Βανδή: Τι έλεγε το 1997 για την καταγωγή της;

Δέσποινα Βανδή
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Από την Καβάλα στη Θεσσαλονίκη και το ξεκίνημα της καριέρας της.

Το 1997, η Δέσποινα Βανδή βρισκόταν ακόμη στα πρώτα βήματα της καριέρας της, αλλά ήδη είχε αρχίσει να κεντρίζει το ενδιαφέρον με την ιδιαίτερη φωνητική της παρουσία και την αυθεντικότητα της προσωπικότητάς της. Στη συνέντευξή της στο MAD, με τον Θέμη Γεωργαντά, η Βανδή αναφέρθηκε στην καταγωγή της, φωτίζοντας ένα μέρος της προσωπικής της ιστορίας που συχνά ήταν αντικείμενο εσφαλμένων εντυπώσεων.

Η Δέσποινα Βανδή, παρά την ευρέως διαδεδομένη πεποίθηση ότι προερχόταν από τη Θεσσαλονίκη, στην πραγματικότητα είχε ρίζες στην Καβάλα. Το 1997, η καλλιτέχνιδα εξήγησε πως η οικογένειά της μετακόμισε στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας όταν εκείνη ήταν μικρή. Αν και μεγάλωσε και διαμόρφωσε τη μουσική της ταυτότητα στη Θεσσαλονίκη, οι αναφορές της στην Καβάλα υπογράμμιζαν τη σημασία της πόλης αυτής στην προσωπική της ιστορία.

Η ίδια περιέγραψε τα παιδικά της χρόνια στην Καβάλα με νοσταλγία, αναφέροντας πως οι γονείς της της μετέφεραν μια αίσθηση σύνδεσης με την τοπική παράδοση. Παρά τη στήριξη και την επιρροή που δέχθηκε στη Θεσσαλονίκη, η Βανδή δεν παρέλειψε να μιλήσει για τις αναμνήσεις και τις ρίζες της από την Καβάλα ως έναν σημαντικό παράγοντα στη διαμόρφωση της προσωπικότητάς της.

Το 1997, λοιπόν, η Δέσποινα Βανδή είχε μιλήσει για το πόσο οι δύο πόλεις, Καβάλα και Θεσσαλονίκη, συνέβαλαν στην πορεία της και στην καλλιτεχνική της εξέλιξη, δίνοντας στο κοινό της μια ολοκληρωμένη εικόνα της προέλευσης και της ταυτότητάς της. Δες το βίντεο:

Δέσποινα Βανδή: Τι έλεγε το 1997 για την καταγωγή της;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024