211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δέσποινα Βανδή και Θοδωρής Φέρρης ενώνουν τις φωνές τους για πρώτη φορά

Δέσποινα Βανδή Θοδωρής Φέρρης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες το βίντεο με τη διασκευή Πάλι Πάλι/Πανσέληνος.

Η συνεργασία ανάμεσα στη Δέσποινα Βανδή και τον Θοδωρή Φέρρη φέρνει έναν φρέσκο αέρα στην ελληνική μουσική σκηνή, ενώνοντας δύο ιδιαίτερα αγαπημένους καλλιτέχνες σε ένα εντυπωσιακό μουσικό πρότζεκτ. Η Δέσποινα Βανδή, γνωστή ως μια από τις απόλυτες σταρ του ελληνικού τραγουδιού, με πολυετή πορεία στη μουσική βιομηχανία και ο Θοδωρής Φέρρης, ο οποίος έχει κατακτήσει τις καρδιές του κοινού με τις μοναδικές ερμηνείες του, ενώθηκαν για να προσφέρουν ένα ξεχωριστό μουσικό θέαμα.

Η συνεργασία αυτή παρουσιάστηκε στα φετινά Mad VMA, όπου εντυπωσίασαν το κοινό με ένα εκρηκτικό live στη σκηνή. Το τραγούδι που επέλεξαν να ερμηνεύσουν, “Πάλι Πάλι/Πανσέληνος”, θα κυκλοφορήσει από την Panik Records και φέρει τη μουσική υπογραφή των Teo Tzimas και Στέλιου Χρόνη, με τους στίχους να ανήκουν σε Teo Tzimas, Mente Fuerte και Στέλιο Χρόνη.

Η συνεργασία αυτή αποτελεί μια σημαντική στιγμή για τους φανς και των δύο καλλιτεχνών, καθώς είναι ένα μουσικό αποτέλεσμα που υπόσχεται να μείνει αξέχαστο. Οι φανς αναμένουν με ανυπομονησία την επίσημη κυκλοφορία και την εξέλιξη της συνεργασίας αυτής. Και φυσικά, μια ενδεχόμενη συνεργασία των δύο και σε σκηνή θα ήταν ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά γεγονότα που θα μπορούσαμε να ακούσουμε! Προς το παρόν, το καλοκαίρι αυτό, εκείνη την απολαμβάνουμε σε συναυλίες ανά την Ελλάδα και εκείνον στην πίστα του Ποσειδώνιο 2024.

Δέσποινα Βανδή και Θοδωρής Φέρρης ενώνουν τις φωνές τους για πρώτη φορά

@panikrecords

Πάλι Πάλι/ Πανσέληνος… #despinavandi #thodorisferris #palipali #panselinos #madvma #madvma24 #panikrecords #foryou

♬ πρωτότυπος ήχος – Panik Records

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024