211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δέσποινα Βανδή: Δες το teaser video του νέου της clip

η Δέσποινα Βανδή σκεφτεται το νεο της video clip
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

To “Ό,τι θες γεννιέται τώρα” θα οπτικοποιηθεί

Η Δέσποινα Βανδή ετοιμάζεται να χαρίσει μια νέα δουλειά στους απανταχού θαυμαστές της! Η αγαπημένη τραγουδίστρια κυκλοφόρησε τον Ιούνιο το νέο της single με τίτλο «Ό,τι θες γεννιέται τώρα» (βρες ΕΔΩ τους στίχους του τραγουδιού) και τώρα, η οπτικοποίηση του τραγουδιού έρχεται σύντομα!

Για την ακρίβεια, ολοκληρωμένη η νέα δουλειά της Δέσποινας θα είναι έτοιμη την Δευτέρα, 28 Αυγούστου στο επίσημο κανάλι της Heaven Music, ενώ ήδη το teaser κυκλοφόρησε για να μας δώσει μια μικρή γεύση από το video clip. Η μουσική φέρει την υπογραφή του Δημήτρη Κοντόπουλου ενώ οι στίχοι του Νίκου Μωραΐτη και περιλαμβάνεται στο τελευταίο της δίσκο με τίτλο “Αυτή είναι η διαφορά μας”.

παράλληλα, η Δέσποινα συνεχίζει την καλοκαιρινή της περιοδεία μαζί με την Έλενα Παπαρίζου ανά την Ελλάδα, σε μια σειρά συναυλιών που έχουν αγκαλιαστεί θερμά από το κοινό τους και έχουν σαρώσει το φετινό καλοκαίρι. Σε λίγες μέρες η περιοδεία ολοκληρώνεται και θα μάθουμε τα επόμενα βήματα της τραγουδίστριας που ίσως να είναι μαζί με την Έλενα Παπαρίζου. Οι θαυμαστές της πάντως ανυπομονούν να μάθουν αυτό το επόμενο βήμα τους.

Δες παρακάτω το teaser βίντεο που μόλις κυκλοφόρησε!

Δέσποινα Βανδή: Δες το teaser video του νέου της clip:

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024