211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δέσποινα Βανδή: Στη Σύρο για την εμφάνιση με την Έλενα Παπαρίζου

η Δέσποινα Βανδή γελαει στην θαλασσα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες το χιουμοριστικό βίντεο που ανέβασε στο instagram

Δέσποινα Βανδή και Έλενα Παπαρίζου συνεχίζουν την επιτυχία της περιοδείας τους. Εδώ και καιρό, οι δύο αγαπημένες τραγουδίστριες ενώνουν τις φωνές τους και γυρίζουν ανά την Ελλάδα, παρουσιάζοντας ένα μοναδικό πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.

Επόμενος σταθμός της περιοδείας τους θα είναι η Σύρος και οι δύο τραγουδίστριες κατέφθασαν στο νησί πριν λίγες ώρες. Από το λιμάνι μάλιστα, η Δέσποινα δεν έλειψε να ανεβάσει στα social media ένα βίντεο, κάτι που κάνει συχνά, με πολύ χιουμοριστική διάθεση.

Δέσποινα Βανδή: Το χιουμοριστικό βίντεο που ανέβασε στο instagram:

https://www.instagram.com/p/BX2TWkqh3eA/?taken-by=desp1navandi

Λίγο νωρίτερα, η τραγουδίστρια ανέβασε ακόμα ένα βίντεο για την εμφάνιση στη Σύρο, που θα σε κάνει να γελάσεις πολύ!

https://www.instagram.com/p/BX0RD3Ah9m6/?taken-by=desp1navandi

Η περιοδεία των δύο αγαπημένων καλλιτέχνιδων θα ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο και εμείς ανυπομονούμε για τα επόμενα βήματά τους. Θα τις δούμε σε κάποια πίστα τον ερχόμενο χειμώνα; Και αν ναι, θα τις απολαύσουμε μαζί σε κάποιο κοινό πρόγραμμα; Εν αναμονή της ανακοίνωσης των επόμενων επαγγελματικών βημάτων τους!

Η περιοδεία ξεκίνησε στα τέλη Ιουνίου, με μια μεγάλη συναυλία στην Αθήνα, ενώ πολλοί είναι οι σταθμοί που έχουν ακολουθήσει. Η Σύρος είναι ο επόμενος σταθμός και όλα είναι πανέτοιμα για τη μεγάλη βραδιά που θα χαρίσουν στο κοινό.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024