211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δέσποινα Βανδή: Το νέο της EP με τίτλο «Όλα ξαναρχίζουνε με μένα» κυκλοφορεί

Δέσποινα Βανδή βοτανικος 2024 κρατηση
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πέντε αγαπημένα τραγούδια περιέχονται σε αυτό. 

Η Δέσποινα Βανδή μάς παρουσιάζει ένα νέο ΕP με τίτλο «Όλα ξαναρχίζουνε με μένα» που αναμένεται να ξεχωρίσει και να εντυπωσιάσει. Η νέα αυτή δουλειά της περιέχει πέντε αγαπημένα τραγούδια, τα οποία έχουν κάτι κοινό: τα υπογράφουν ο Γιώργος Θεοφάνους και το Νίκος Μωραίτης.

Η συνεργασία της τραγουδίστριας με τους δύο καλλιτέχνες ξεκίνησε το 2020, όταν μαζί κυκλοφόρησαν το πρώτο κομμάτι με τίτλο «Ένα τσιγάρο διαδρομή», ενώ ακολούθησαν ακόμα τέσσερα, τα «Πέτρα», «Που λες», «ο φίλος» και «Τα καλοκαίρια μου μισά». Τώρα κυκλοφορούν όλα μαζί σε μία ξεχωριστή έκδοση από την Panik Records.

Παράλληλα, την περίοδο αυτή η τραγουδίστρια προετοιμάζει πυρετωδώς τις εμφανίσεις της στο ‘Έναστρον , μαζί με τις Μέλισσες.  απο τις 11 Νοεμβριου Είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια θα ανέβει στη συγκεκριμένη πίστα αλλά και θα συνεργαστεί με το συγκεκριμένο συγκρότημα. Το αποτέλεσμα αναμφίβολα θα κλέψει τις εντυπώσεις στην αθηναϊκή διασκέδαση τον φετινό χειμώνα. Δες στο παρακάτω βίντεο τη διάσημη τραγουδίστρια σε παλαιότερη ζωντανή εμφάνισή της στο Αθηνών Αρένα:

 

Δέσποινα Βανδή: Το νέο της EP με τίτλο «Όλα ξαη ναρχίζουνε με μένα» κυκλοφορεί

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024