211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δέσποινα Βανδή: Το μήνυμά της λίγο πριν την μεγάλη συναυλία στον Λυκαβηττό

Δέσποινα Βανδή
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ένα συναρπαστικό ταξίδι 30 χρόνων και αναμνήσεις στον Λυκαβηττό.

Η Δέσποινα Βανδή, η οποία είναι αναμφίβολα μια από τις μεγαλύτερες καλλιτέχνιδες της ελληνικής μουσικής σκηνής, επανήλθε δυναμικά στα social media με ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα, λίγο πριν από τη μεγάλη συναυλία της στον Λυκαβηττό. Η συναυλία αυτή δεν είναι μόνο μια κλασική μουσική βραδιά, αλλά και η κορύφωση των εορτασμών για τα 30 χρόνια της καριέρας της.

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δέσποινα Βανδή εξέφρασε τη χαρά και την ανυπομονησία της για την επικείμενη συναυλία. «Αγαπημένοι μου, πλησιάζει ο καιρός για το τελευταίο και μεγάλο μας party στο Λυκαβηττό!» ανέφερε, προσθέτοντας ότι 21 χρόνια μετά, επιστρέφει στη σκηνή του Λυκαβηττού για να ζήσει μια μαγική βραδιά με τους θαυμαστές της.

Η τραγουδίστρια τόνισε ότι, παρά τις πολλές αλλαγές που έχουν συμβεί στην πορεία της καριέρας της, η επιθυμία της να μοιραστεί τη μουσική της με το κοινό παραμένει αμετάβλητη και εξίσου ισχυρή. «Η διαδρομή μεγάλη και τίποτα πια ίδιο! Ίδια όμως παραμένει η σχεδόν παιδική μου λαχτάρα για αυτή μας τη συνάντηση!» επεσήμανε.

Η Δέσποινα Βανδή υπόσχεται μία αξέχαστη βραδιά για όλους τους φίλους της μουσικής της. Όλοι οι θαυμαστές της περιμένουν με ανυπομονησία να γιορτάσουν μαζί της αυτά τα 30 χρόνια καριέρας σε μία μοναδική συναυλία που θα μείνει στη μνήμη τους.

Δέσποινα Βανδή: Το μήνυμά της λίγο πριν την μεγάλη συναυλία στον Λυκαβηττό

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi)

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024