211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δέσποινα Βανδή και Mente Fuerte: Πότε κυκλοφορεί το «Πανσέληνος»;

Δέσποινα Βανδή Mente Fuerte
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Άκουσε το teaser του κομματιού και πάρε μια γεύση.

H «Πανσέληνος» είναι ένα δυναμικό και ατμοσφαιρικό τραγούδι, που ενώνει αρμονικά δύο αγαπημένες φωνές της ελληνικής μουσικής. Δέσποινα Βανδή και Mente Fuerte ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να μας συστήσουν το συγκεκριμένο τραγούδι από την Panik Records, που θα κυκλοφορήσει επίσημα την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024.

Ωστόσο, ήδη από τη Δευτέρα θα ακούγεται σε ορισμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Τη μουσική της επερχόμενης επιτυχίας υπογράφει ο Τeo Tzimas και τους στίχους ο ίδιος σε συνεργασία με τον Mente Fuerte. Εν αναμονή της ολοκαίνουριας αυτής επιτυχίας που σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις. Παράλληλα, έχει κυκλοφορήσει ένα βίντεο teaser που μπορείς να δεις παρακάτω και να πάρεις μια γεύση από την επερχόμενη επιτυχία.

Δέσποινα Βανδή και Mente Fuerte: Πότε κυκλοφορεί το «Πανσέληνος»;

Παράλληλα, η τραγουδίστρια συνεχίζει τις νυχτερινές εμφανίσεις της στον Βοτανικό εδώ και περισσότερο από τέσσερις μήνες μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη.

Η πρεμιέρα έγινε με απόλυτη επιτυχία την Παρασκευή – δες εδώ όλα τα σχήματα της Παρασκευής – 27 Οκτωβρίου 2023, και πλέον το σχήμα μετρά περισσότερο από τέσσερις μήνες επιτυχημένων εμφανίσεων.

Μαζί τους, το πρόγραμμα ολοκληρώνουν οι Kings, η Klavdia και η Φαίη Θεοχάρη, που ανοίγουν τις βραδιές με τον πιο ανεβαστικό τρόπο!

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στον αγαπημένο χώρο της Ιεράς Οδού θα επικρατεί ο… απόλυτος πανικός στο αγαπημένο νυχτερινό στέκι της πόλης.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024