211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δέσποινα Βανδή: Μάς συστήνει το νέο της τραγούδι «Είμαι γυναίκα»

Δέσποινα Βανδή
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Άκουσε εδώ τη νέα κυκλοφορία που θα ξεχωρίσει!

Η Δέσποινα Βανδή, ένα από τα μεγάλα «αστέρια» της ελληνικής μουσικής σκηνής, επιστρέφει δυναμικά με το νέο της single, «Είμαι Γυναίκα». Αυτό το ethnic pop τραγούδι σηματοδοτεί μια ακόμα επιτυχία για την καλλιτέχνιδα, η οποία πρόσφατα βρέθηκε στα βραβεία Mad VMA με άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση.

Ο Teo Tzimas υπογράφει τη μουσική, ενώ οι στίχοι είναι από το δίδυμο Teo Tzimas και Spiros Makris, δίνοντας στο τραγούδι έναν μοναδικό χαρακτήρα που αποδεικνύει το χάρισμα της Βανδή.

Πέραν της μουσικής, η Δέσποινα Βανδή γιορτάζει τα 30 χρόνια της στη δισκογραφία με μια επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία. Μετά από εμφανίσεις σε διάφορες πόλεις, συμπεριλαμβανομένων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, η καλλιτέχνιδα συνεχίζει να συγκεντρώνει τα πλήθη με την ιδιαίτερη ενέργειά της και το χαρισματικό της στήσιμο στη σκηνή.

Με το «Είμαι Γυναίκα», η Βανδή επιβεβαιώνει τη θέση της ως μια από τις πλέον αγαπητές και επιτυχημένες ερμηνεύτριες της γενιάς της στην ελληνική μουσική σκηνή. Με το χαρακτηριστικό της στυλ και τη δύναμη της φωνής της, συνεχίζει να κατακτά νέους θαυμαστές και να διατηρεί την αφοσίωση των φαν της.

Το μήνυμα που μεταφέρει με κάθε της επιτυχία είναι σαφές: η Δέσποινα Βανδή είναι εδώ για να μείνει, συνεχίζοντας να εντυπωσιάζει και να εμπνέει με κάθε της νέα κυκλοφορία!

Δέσποινα Βανδή: Μάς συστήνει το νέο της τραγούδι «Είμαι γυναίκα»

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024