211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δέσποινα Βανδή και Λευτέρης Πανταζής στο Barbarella Live Stage

Δέσποινα Βανδή barbarella live stage
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε κάνουν πρεμιέρα;

Δέσποινα Βανδή και Λευτέρης Πανταζής ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να μας παρουσιάσουν μία νέα συνεργασία που θα κλέψει τις εντυπώσεις στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, οι δύο τραγουδιστές θα κάνουν την πρεμιέρα τους στη σκηνή του Barbarella Live Party την Παρασκευή, 5 Μαΐου 2022.

“Επιτέλους Θεσσαλονίκη!!! Μου λείψατε πολύ πολύ! Ήρθε η ώρα να ξανασυναντηθούμε και να ζήσουμε μαγικές βραδιές! Το κέφι μαζί μου θα το απογειώσει ο ένας και μοναδικός Λευτέρης Πανταζής όπως μόνο εκείνος ξέρει!!! Ανυπομονώ!!!❤️❤️❤️❤️” ανέφερε η Δέσποινα Βανδή για τη νέα της αυτή συνεργασία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Τον τραγουδιστή, στην Αθήνα, είδαμε για τελευταία φορά στην πίστα του North Live Stage τον χειμώνα, μαζί με τον Θέμη Αδαμαντίδη. Από την άλλη, τη Δέσποινα έχουμε να δούμε σε εμφανίσεις σε πίστα της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης εδώ και χρόνια. Συγκεκριμένα, την τελευταία φορά την είδαμε σε εμφανίσεις στο Acro, το 2019. Τώρα, σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά, είναι πανέτοιμη να επιστρέψει και πάλι πολύ δυναμικά.

Δέσποινα Βανδή και Λευτέρης Πανταζής στο Barbarella Live Stage

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi)

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024