211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δέσποινα Βανδή και Kings έρχονται με το «Ya Habibi»

Δέσποινα Βανδή 2023-2024 βοτανικος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Άκουσε το teaser και πάρε μια γεύση.

H Δέσποινα Βανδή συναντά μουσικά τους Kings και ετοιμάζονται να μας ξεσηκώσουν με τη νέα επιτυχία τους με τον τίτλο «Ya Habibi». Από τη Δευτέρα 27 Μαρτίου το νέο τραγούδι θα ακούγεται αποκλειστικά από ορισμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς, ενώ και επίσημα θα κυκλοφορήσει από την Panik Records την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023 και λίγο αργότερα θα κυκλοφορήσει στο YouTube και το music video του.

To επερχόμενο τραγούδι είναι σε μουσική Teo Tzima και στίχους Teo Tzima και Johnny King και αναμφίβολα αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις!

Παράλληλα, η διάσημη τραγουδίστρια συνεχίζει τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις της στην πίστα του «Έναστρον» μαζί με το συγκρότημα MΕΛΙSSES. Πλέον μετρούν τέσσερις μήνες άκρως επιτυχημένων εμφανίσεων κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Το πρόγραμμα ολοκληρώνουν, δίνοντας τον δικό τους τόνο, οι Kings και η Τάνια Μπρεάζου. Και τώρα, εκτός από τη συνεργασία της επί σκηνής με τους Kings θα δούμε και τη δισκογραφική τους συνεργασία που αναμφίβολα θα κλέψεις τις εντυπώσεις και θα αποτελέσει ένα από τα hot hits των επόμενων μηνών.

Δέσποινα Βανδή και Kings έρχονται με το «Ya Habibi»

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024