211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δέσποινα Βανδή και Καίτη Γαρμπή: Τραγουδούν μαζί στο Just The 2 Of Us 2

Δέσποινα Βανδή Καίτη Γαρμπή κρατησεις εμφανισεις 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Oι δύο αγαπημένες τραγουδίστριες σε μια μοναδική συνεργασία επί σκηνής.

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε το κοινό στον προημιτελικό του «Just The 2 Of Us», το βράδυ του Σαββάτου. Δέσποινα Βανδή και Καίτη Γαρμπή ανέβηκαν μαζί στη σκηνή και ερμήνευσαν το ντουέτο «Επιτέλους», που είχε κυκλοφορήσει το 2000 και η δεύτερη είχε ερμηνεύσει μαζί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

Φυσικά, η Καίτη Γαρμπή ερμήνευσε και μόνη της μεγάλες επιτυχίες της από το παρελθόν όπως τα τραγούδια «Ιεροσυλία», «Χαμένα», «Ευαισθησίες» και «Θα Μελαγχολήσω».

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης, μάλιστα, η Δέσποινα αποκάλυψε μια άγνωστη αστεία ιστορία που είχε συμβεί σε συνεργασία τους το 1993, στο Posidonio. Συγκεκριμένα, είπε: «Ήταν το 1993 στο Posidonio, βούλιαζε τότε η Ελλάδα με την Καίτη. Εγώ μόλις είχα πρωτοκατέβει στην Αθήνα με τον Βασίλη Καρρά. Κάναμε φωνητικά τότε στην Καίτη μαζί με τον Διονύση (Σχοινά). Η Καίτη είναι μπροστά και εμείς ήμασταν backstage και κοιτούσαμε πίσω από την κουρτίνα για να συντονιστούμε και λέγαμε και τα δικά μας.

Και εκεί που μιλάμε και κοιτάμε από την κουρτινούλα ξαφνικά λέμε “Μα που είναι η Καίτη;”. Και ξαφνικά αισθάνομαι ένα χέρι από πίσω να με τραβάει από τα μαλλιά και να μου λέει Τι κάνεις εδώ με τον Διονύση;».

Δες παρακάτω το ντουέτο που ερμήνευσαν μαζί οι δύο τραγουδίστριες.

Δέσποινα Βανδή και Καίτη Γαρμπή: Τραγουδούν μαζί στο Just The 2 Of Us 2

https://www.youtube.com/watch?v=FLQQycF2tOE

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024