211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δέσποινα Βανδή – Καίτη Γαρμπή: Τραγούδησαν μαζί στη σκηνή

Δέσποινα Βανδή καιτη γαρμπη εμφανισεις αθηνα 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το απόσπασμα με τη συνύπαρξη των δύο τραγουδιστριών.

Δέσποινα Βανδή και Καίτη Γαρμπή ήταν δύο από τα μέλη της κριτικής επιτροπής του φετινού «J2US». Με αφορμή τον μεγάλο τελικό, που έκλεισε ακόμα μια επιτυχημένη τηλεοπτική σεζόν, οι δύο τραγουδίστριες άφησαν για λίγο τις καρέκλες τους και ανέβηκαν στη σκηνή ερμηνεύοντας μαζί τραγούδια τους.

Πριν πουν το τραγούδι «Στην αυλή του παραδείσου» και οι δύο έκαναν μία αναφορά στον Διονύση Σχοινά. «Έλα το τραγούδι σου, να το αφιερώσουμε στον Διονύση» είπε αρχικά η Δέσποινα Βανδή. Με τη σειρά της, η Καίτη Γαρμπή είπε: «Το αφιερώνω στον άντρα μου αυτό, με όλη μου την καρδία».

Παράλληλα, αναμένουμε και τα επόμενα βήματα της αγαπημένης Καίτης Γαρμπή. Τον χειμώνα την είδαμε σε μία απόλυτα επιτυχημένη σειρά εμφανίσεων στην πίστα του Nox Athens μαζί με τον Αντώνη Ρέμο, ενώ πλέον αναμένουμε την επόμενη συνεργασία της και τις επόμενες ζωντανές της εμφανίσεις. Από την άλλη, η Δέσποινα Βανδή ολοκλήρωσε πριν λίγο καιρό τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις της στην πίστα του «Έναστρον» μαζί με το συγκρότημα MΕΛΙSSES. 

Δέσποινα Βανδή – Καίτη Γαρμπή: Τραγούδησαν μαζί στη σκηνή

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024