211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δέσποινα Βανδή: Στο γυμναστήριο με την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη

Δέσποινα Βανδή κοιτάζει την κάμερα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μητέρα και κόρη αγαπούν να γυμνάζονται.

Η Δέσποινα Βανδή στον ελεύθερό της χρόνο κάνει πράγματα που της αρέσουν και την ευχαριστούν. Μάλιστα, η γυμναστική είναι ένας από τα πράγματα που αγαπάει περισσότερο και έχει εντάξει στην καθημερινότητά της και συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμναστικής.

Tα τελευταία χρόνια γυμνάζεται μαζί με την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, η οποία αγαπάει εξίσου το να γυμνάζεται. Οι δυο τους συνήθως επιλέγουν το γυμναστήριο του συντρόφου τους 19χρονης Μελίνας, στη Γλυφάδα.

Αυτή τη φορά, η διάσημη τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok ένα βίντεο μέσα από το γυμναστήριο, στο οποίο την βλέπουμε να προπονείται μαζί με την Μελίνα Νικολαΐδη και τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.

Δέσποινα Βανδή: Στο γυμναστήριο με την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη 

@desp1navandiofficial

#fyp #foryoupage #foryou #gymtok #tiktokgreece

♬ πρωτότυπος ήχος – Despina Vandi Official

Παράλληλα, η τραγουδίστρια έχει ξεκινήσει τις νυχτερινές εμφανίσεις της στον Βοτανικό εδώ κι έναν μήνα μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη. Η πρεμιέρα έγινε με απόλυτη επιτυχία την Παρασκευή – δες εδώ όλα τα σχήματα της Παρασκευής – 27 Οκτωβρίου 2023, και πλέον το σχήμα μετρά σχεδόν έναν μήνα εμφανίσεων. Μαζί τους, το πρόγραμμα ολοκληρώνουν οι Kings, η Klavdia και η Φαίη Θεοχάρη, που ανοίγουν τις βραδιές με τον πιο ανεβαστικό τρόπο! Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στον αγαπημένο χώρο της Ιεράς Οδού θα επικρατεί ο… απόλυτος πανικός στο αγαπημένο νυχτερινό στέκι της πόλης.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024