211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δέσποινα Βανδή: Εντυπωσίασε με τον χορό της στη σκηνή του Madwalk 2023

Δέσποινα Βανδή Madwalk
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η Δέσποινα Βανδή σαγηνεύει στο Catwalk της Celia Kritharioti.

Το Madwalk 2023 ήταν μια βραδιά γεμάτη αστέρια, μόδα και μουσική. Αλλά η εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή  ξεχώρισε και άφησε το κοινό με αναμνήσεις που θα κρατήσουν πολύ. Η δημοφιλής τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή του event, παρουσιάζοντας το ολοκαίνουργιο της κομμάτι με τίτλο «Σ’αγαπάω και δεν πάω καλά».

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε, βλέπουμε την τραγουδίστρια να ανεβαίνει στο catwalk της Celia Kritharioti με έναν εντυπωσιακό χορό που κέρδισε το πιο θερμό χειροκροτήματα από το κοινό. Η εκφραστικότητα της τραγουδίστριας σε συνδυασμό με τη μουσική και την κομψότητα του ρούχου αποτέλεσαν έναν τέλειο συνδυασμό που κέρδισε το ενδιαφέρον στη σκηνή. Το τραγούδι «Σ’αγαπάω και δεν πάω καλά» αποτελεί ένα ακόμη επιτυχημένο κεφάλαιο στην πορεία της Δέσποινας Βανδής στο χώρο της μουσικής. Με στίχους που συναρπάζουν και μια μελωδία που σε κάνει να κολλήσεις, το τραγούδι υπόσχεται να γίνει αγαπημένο του κοινού.

Πού τραγουδάει η Δέσποινα Βανδή στην Αθήνα το 2024

Παράλληλα, ο Γιώργος Σαμπάνης συναντά επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στην πίστα του Βοτανικού και συναντά τη Δέσποινα Βανδή. Η πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου σχήματος έγινε την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023 και πλέον μετρούν σχεδόν έναν μήνα επιτυχίας – εδώ θα βρεις ποια σχήματα στα μπουζούκια Αθήνας είναι ανοιχτά Παρασκευή + Σάββατο.

Εντυπωσίασε με τον χορό της στη σκηνή του Madwalk 2023

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tlife.gr (@tlifegr)

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024