211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δέσποινα Βανδή | Ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη

Δέσποινα Βανδή
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο Χρήστος Χολίδης βρέθηκε στο μεγάλο της φινάλε

Το τελευταίο διάστημα η Δέσποινα Βανδή πραγματοποιούσε εμφανίσεις στην αγαπημένη της Θεσσαλονίκη και τον χώρο του Casper at Verykoko. Κάθε Κυριακή βράδυ, η αγαπημένη τραγουδίστρια ξεσήκωνε το κοινό της με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, ωστόσο, η ώρα για το μεγάλο φινάλε έφτασε.

Δες επίσης:Fantasia | Ποιος αγαπημένος τραγουδιστής θα συνοδεύει τον Αργυρό;

Το βράδυ της Κυριακής, 3 Ιουνίου, η τραγουδίστρια έριξε αυλαία με μια τελευταία βραδιά γεμάτη κέφι και διασκέδαση. Από το μεγάλο αυτό φινάλε δεν έλειψαν οι επώνυμες παρουσίες. Ανάμεσα σε αυτές, και ο Χρήστος Χολίδης, που μάλιστα, ανέβηκε στην πίστα και βρέθηκε ξανά μουσικά με την Δέσποινα κερδίζοντας το πιο θερμό χειροκρότημα. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί και το περασμένο καλοκαίρι στην πίστα του Θέα.

Δες επίσης:Apla Ellinika | O επόμενος καλεσμένος του Sfera Party!

Ποια θα είναι τα επόμενα βήματα της Δέσποινας; Την τραγουδίστρια θα δούμε με το ξεκίνημα της ερχόμενης σεζόν στην πίστα του Αθηνών Αρένα, μαζί με τον μοναδικό Αντώνη Ρέμο.  Μια συνεργασία που έχει ήδη γίνει γνωστή και θα φυσικά θα μας κρατήσει την καλύτερη συντροφιά τον ερχόμενο χειμώνα. Εν αναμονή της μεγάλης αυτής συνεργασίας που έρχεται σύντομα!

Δέσποινα Βανδή | Ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη

https://www.instagram.com/p/BjkhbregOvB/?taken-by=casper_at_verykoko

https://www.instagram.com/p/BjlgRGpgwOV/?taken-by=christos_cholidis

https://www.instagram.com/p/Bjlgt72AURA/?taken-by=christos_cholidis

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024