211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δέσποινα Βανδή: Πότε ξεκινάει η ταξιδιωτική εκπομπή «My Greece»;

Δέσποινα Βανδή που τραγουδαει στην αθηνα 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Σε λίγες μέρες κάνει πρεμιέρα!

Η Δέσποινα Βανδή είναι πανέτοιμη για τη μεγάλη της τηλεοπτική επιστροφή ως παρουσιάστρια σε πολύ λίγες μέρες. Εκτός από την παρουσίαση του X factor,  η αγαπημένη τραγουδίστρια θα κάνει και την ταξιδιωτική εκπομπή «My Greece» με την οποία θα ταξιδεύει και θα μαγειρεύει ανά την Ελλάδα.

Σάκης Ρουβάς: Το μήνυμα στον Γιώργο Λάνθιμο

Η ανακοίνωση του OPEN έγινε και η πρεμιέρα της εκπομπής έγινε γνωστή. Η Δέσποινα θα κάνει πρεμιέρα λοιπόν την Κυραική, 3 Μαρτίου. Την Παρασκευή της ίδιας εβδομάδας θα κάνει και το φινάλε των εμφανίσεων της στη σκηνή του Αθηνών Αρένα με τον Αντώνη Ρέμο. Οι δύο καλλιτέχνες χάρισαν έναν μοναδικό χειμώνα στο κοινό της Αθήνας και μονοπώλησαν το ενδιαφέρον.

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

Φυσικά, η τραγουδίστρια δεν θα παραμείνει μακριά από τις ζωντανές εμφανίσεις. Λίγο μετά το φινάλε στην Αθήνα, το σχήμα θα ανέβει στη Θεσσαλονίκη και την πίστα της Πύλης Α. Από εκεί θα χαρίσουν μια μοναδική σειρά εμφανίσεων στο κοινό της συμπρωτεύουσας με την πρεμιέρα να είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή, 15 Μαρτίου. Έκτοτε, θα είναι και πάλι, κάθε Παρασκευή και Σάββατο κοντά στους θαυμαστές τους.

Δέσποινα Βανδή: Πότε ξεκινάει η ταξιδιωτική εκπομπή «My Greece»;

https://www.instagram.com/p/BuHTAcyIquB/

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024