211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δέσποινα Βανδή και Δήμος Αναστασιάδης: Πού τραγούδησαν μαζί;

Δέσποινα Βανδή και Δήμος Αναστασιάδης εμφανισεις αθηνα 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Οι δύο καλλιτέχνες βρέθηκαν για λίγο μαζί στη σκηνή.

Δέσποινα Βανδή και Δήμος Αναστασιάδης είναι δύο από τα πιο αγαπημένα ονόματα του σήμερα, που διανύουν επαγγελματικά πολύ καλές περιόδους. Αναμφίβολα, μαζί, θα ήταν ένα πολύ δυναμικό δίδυμο σε κάποια πίστα και αυτό το επιβεβαιώνει και το παρακάτω βίντεο όπου βρίσκονται μαζί στη σκηνή.

Ωστόσο η μουσική αυτή συνύπαρξη ήταν μόνο για λίγα λεπτά. Συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής, εκείνη βρέθηκε στην Πάτρα για ένα live σε στέκι της πόλης. Από την άλλη, ο Δήμος Αναστασιάδης, προσφάτως ξεκίνησε μια σειρά εμφανίσεων στο Χάραμα της Πάτρας. Οπότε βρισκόταν στην πόλη και φυσικά δε θα μπορούσε να μην βρεθεί και στο live εκείνης. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς ανέβηκε στην πίστα και μαζί ερμήνευσαν το τραγούδι της «Γέλα μου» κερδίζοντας το πιο θερμό χειροκρότημα της βραδιάς. Μπορείς να δεις απόσπασμα από τη συνάντηση αυτή στο παρακάτω βίντεο που αναρτήθηκε στα social media.

Παράλληλα, η διάσημη τραγουδίστρια ολοκλήρωσε πριν λίγο καιρό τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις της στην πίστα του «Έναστρον» μαζί με το συγκρότημα MΕΛΙSSES. Από την άλλη, ο Δήμος Αναστασιάδης συνεχίζει τα άκρως επιτυχημένα lives του στην Αθήνα, στον χώρο του Akanthus κάθε Τετάρτη. 

Δέσποινα Βανδή και Δήμος Αναστασιάδης: Πού τραγούδησαν μαζί;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024