211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δέσποινα Βανδή – Ντέμης Νικολαΐδης | Ερωτευμένοι μετά από 20 χρόνια

Δέσποινα Βανδή που τραγουδαει στην αθηνα 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πρέπει να δεις αυτή την κοινή τους φωτογραφία από πρόσφατη έξοδό τους

Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαΐδης είναι μαζί επί είκοσι ολόκληρα χρόνια, έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τη Μελίνα και το Γιώργο. Παρά τη μακροχρόνια κοινή του πορεία εξακολουθούν να είναι απόλυτα ερωτευμένοι και αυτό το αποδεικνύουν πολλές φορές με τις ματιές που ρίχνουν ο ένας στον άλλον. Πολλά είναι τα στιγμιότυπα που κατά καιρούς έχιε μοιραστεί η τραγουδίστρια με τον έρωτα της ζωής της και μας αποδεοκνύει πως όντως είναι αυτός, μέσα από τον τρόπο που τον κοιτάει.

https://www.instagram.com/p/Bn2A_miCGw-/

https://www.instagram.com/p/Bn2CXv1irhx/

Σάκης Ρουβάς: Το μήνυμα στον Γιώργο Λάνθιμο

Σε πρόσφατη κοινή τους έξοδο ανέβηκε το παρακάτω στόρι, όπου αυτή τη φορά, ο Ντέμης κοιτά στα μάτια τη Δέσποινα και δείχνει μαζί της πιο ερωτευμένος από ποτέ.

Δέσποινα Βανδή – Ντέμης Νικολαΐδης | Ερωτευμένοι μετά από 20 χρόνια

Δέσποινα Βανδή

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

Παράλληλα, η τραγουδίστρια και στα επαγγελματικά της περνά μια από τις καλύτερες περιόδους. Τηλεοπτικά θα τη δούμε στο τιμόνι του X Factor όπου θα κάνει την παρουσίαση σε λίγο καιρό ενώ σύντομα θα ξεκινήσει και η ταξιδιωτική εκπομπή της στο OPEN.  Σε εμφανίσεις, σε λίγες μέρες κάνει φινάλε στο Αθηνών Αρένα μαζί με τον Αντώνη Ρέμο και σύντομα θα συνεχίζουν από τη Θεσσαλονίκη και την Πύλη Α.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024