211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δέσποινα Βανδή: Δείπνησε σε ένα από τα ακριβότερα εστιατόρια του κόσμου

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης μπισμπίκης αγκαλιά,
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δέσποινα Βανδή: Δείπνησε σε ένα από τα ακριβότερα εστιατόρια του κόσμου

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έκαναν το πρώτο τους ταξίδι για το 2024. Αμέσως μόλις μπήκε η νέα χρονιά, το διάσημο ζευγάρι έφτασε στο αεροδρόμιο με προορισμό μια αγαπημένη τους πόλη, το Λονδίνο.

Μάλιστα, είναι και η πόλη στην οποία σπουδάζει η κόρη της Μελίνα και ίσως να μην ήταν καθόλου τυχαία επιλογή.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια λόγω των εμφανίσεων για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, έμεινε αναγκαστικά Αθήνα μαζί με τον σύντροφό της και την οικογένειά της.

Τώρα που πέρασαν και επίσημα οι γιορτές, έφτασε η ώρα για ένα μικρό διάλειμμα και χαλάρωση. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη διάσημη μητρόπολη, το ζευγάρι δείπνησε σε ένα από τα πιο ακριβά εστιατόρια παγκοσμίως.

Ποιο είναι; 

Το εστιατόριο το οποίο επισκέφθηκαν είναι ένα από τα ακριβότερα εστιατόρια του κόσμου, το Bacchanalia που σερβίρει ελληνική “πειραγμένη” κουζίνα. Το στήσιμό του κόστισε 75 εκατομμύρια λίρες. Προσφέρει και την δυνατότητα να δειπνήσει κάποιος σε ιδιωτική αίθουσα, ενώ ο σεφ του είναι ο Αθηναγόρας Κωστάκος. Για να φάει κάποιος στο συγκεκριμένο χώρο απαιτείται κράτηση τουλάχιστον τρεις μήνες πριν.

Όσο για το όνομα του, είναι δάνειο από τα Βακχανάλια, τις περίφημες διονυσιακές γιορτές της Αρχαίας Ρώμης, όπου τα πλούσια συμπόσια κατέληγαν πάντα σε εξωφρενικά όργια. «H κουζίνα του “Bacchanalia” είναι ένα μείγμα από κλασικές ελληνικές συνταγές με βάση τη φιλοσοφία του συμποσίου» έχει πει ο σεφ για το μενού.

Φυσικά, μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

vandi-mpismpikis2.jpg

Παράλληλα, η τραγουδίστρια έχει ξεκινήσει τις νυχτερινές εμφανίσεις της στον Βοτανικό εδώ και περισσότερο από δύο μήνες μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη. Η πρεμιέρα έγινε με απόλυτη επιτυχία την Παρασκευή – δες εδώ όλα τα σχήματα της Παρασκευής – 27 Οκτωβρίου 2023, και πλέον το σχήμα μετρά σχεδόν έναν μήνα εμφανίσεων. Μαζί τους, το πρόγραμμα ολοκληρώνουν οι Kings, η Klavdia και η Φαίη Θεοχάρη, που ανοίγουν τις βραδιές με τον πιο ανεβαστικό τρόπο! Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στον αγαπημένο χώρο της Ιεράς Οδού θα επικρατεί ο… απόλυτος πανικός στο αγαπημένο νυχτερινό στέκι της πόλης.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024