211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δέσποινα Βανδή – Αντώνης Ρέμος: Σε μια κοινή συναυλία στις 31 Ιουλίου

Δέσποινα Βανδή - Αντώνης Ρέμος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Λίγο πριν τη μεγάλη τους συνεργασία τη νέα σεζόν 2024 – 25.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Αντώνης Ρέμος θα ενώσουν τις φωνές τους για μια μοναδική συναυλία στην Κρήτη στις 31 Ιουλίου, στο Παγκρήτιο Στάδιο. Η συναυλία αυτή θα αποτελέσει την πρώτη από δύο προγραμματισμένες εμφανίσεις τους στην Κρήτη, καθώς θα ακολουθήσει άλλη μία στις 2 Αυγούστου στο Εθνικό Στάδιο Χανίων.

Αυτές οι ξεχωριστές μουσικές βραδιές θα προσφέρουν στους θεατές μια σπάνια ευκαιρία να απολαύσουν τις τεράστιες επιτυχίες των δύο καλλιτεχνών, οι οποίοι έχουν διαγράψει μια μακρά και εντυπωσιακή πορεία στον ελληνικό μουσικό χώρο. Η Δέσποινα Βανδή, με τη δυναμική σκηνική της παρουσία και τις αμέτρητες επιτυχίες της, συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια καριέρας, ενώ ο Αντώνης Ρέμος, με τη βαθιά και μοναδική φωνή του, έχει καταφέρει να γίνει ένας από τους κορυφαίους ερμηνευτές της χώρας.

Η συνεργασία αυτή δεν περιορίζεται μόνο στην ψυχαγωγεία, καθώς ο στόχος των δύο καλλιτεχνών είναι να στηρίξουν το έργο του «Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Νομού Ηρακλείου». Μέρος των εσόδων από τις συναυλίες θα διατεθεί για τη στήριξη του «Ξενώνα για την Κακοποιημένη Γυναίκα και το Παιδί», που παρέχει προστασία και φιλοξενία σε γυναίκες και παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα έμφυλης βίας.

Η ενδοοικογενειακή βία και η γενικότερη βία κατά των γυναικών είναι φαινόμενα που απασχολούν σοβαρά την ελληνική κοινωνία, και οι καλλιτέχνες, μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, θέλουν να ευαισθητοποιήσουν το κοινό και να ενισχύσουν τις προσπάθειες καταπολέμησης αυτών των προβλημάτων.

Η Κρήτη αναμένεται να φιλοξενήσει δύο ανεπανάληπτες μουσικές βραδιές, γεμάτες από επιτυχίες που έχουν αγαπηθεί διαχρονικά, χορό και διασκέδαση. Οι φαν των δύο καλλιτεχνών ανυπομονούν να τους δουν στη σκηνή, ενώ οι διοργανωτές υπόσχονται ένα υπερθέαμα που θα μείνει αξέχαστο.

Επιπλέον, οι δύο καλλιτέχνες θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους και το χειμώνα, εμφανιζόμενοι μαζί στο NOX, σε ένα σχήμα που αναμένεται να κατακτήσει τις καρδιές του κοινού και να σημειώσει τεράστια επιτυχία

Δέσποινα Βανδή – Αντώνης Ρέμος: Σε μια κοινή συναυλία στις 31 Ιουλίου

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024