211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δέσποινα Βανδή | Η βράβευσή της στα Κορφιάτικα Βραβεία 2017 και η αμήχανη στιγμή επί σκηνής

Δέσποινα Βανδή βραβεέυεται για τις επιτυχίες της
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η… λάθος προσφώνηση στη σκηνή των βραβείων!

Η Δέσποινα Βανδή βραβεύτηκε για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο μιούζικαλ «Mamma Mia», το βράδυ της Τρίτης,  στο θέατρο «Βέμπο» όπου απονεμήθηκαν τα Κορφιάτικα βραβεία 2017.

Ανάμεσα στους υποψήφιους ήταν και η Δέσποινα Βανδή, η οποία τελικά κέρδισε το ειδικό βραβείο Σοφία Βέμπο. Κατά τη διάρκεια της βράβευσης, την προσφώνησαν με λάθος όνομα, αποκαλώντας την από τη σκηνή… Άννα Βίσση, αποτελώντας μάλλον μια από τις πιο άβολες στιγμές της βραδιάς.

Πώς αντέδρασε η τραγουδίστρια και τι δήλωσε μετά στις κάμερες για το λάθος; «Εντάξει μου έχει ξανασυμβεί…Δεν πειράζει». Η τραγουδίστρια συνεχίζει μαζί με την Demy , (που θα δούμε φέτος και στην πίστα του ΥΤΟΝ μαζί με τον Νίκο Βέρτη) για δεύτερη χρονιά το επιτυχημένο μιούζικαλ που έκανε πρεμιέρα πριν λίγες μέρες!

Δες στο παρακάτω βίντεο το απόσπασμα με την αμήχανη στιγμή όπου προσφωνούν την τραγουδίστρια ως Άννα Βίσση.

Μια ακόμα βράβευση για την διάσημη τραγουδίστρια που εδώ και δύο δεκαετίες βρίσκεται με αμείωτο ρυθμό στην πρώτη γραμμή του μουσικού πενταγράμμου με τις επιτυχίες και τις εμφανίσεις της. Παράλληλα, αναμένουμε τη στιγμή που η αγαπημένη καλλιτέχνιδα θα επιστρέψει από κάποια πίστα της Αθήνας σύντομα!

Δέσποινα Βανδή | Η αμήχανη στιγμή επί σκηνής

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024